Розійшлися як гарячі пиріжки: майже всі квитки на сольний концерт Клавдії Петрівни розкупили за лічені години

Новини шоубізнесу
9 581
Станіслав Кармазін

Станіслав Кармазін

Редактор стрічки новин

Клавдія Петрівна
Фото: обкладинка з альбому Клавдії Петрівни

Цілком можливо, що на своєму концерті артистка відкриє обличчя

24 квітня співачка-анонім Клавдія Петрівна, яка нарешті вперше заспівала наживо, розпочала продаж квитків на свій перший сольний концерт, який відбудеться в Палаці Спорту. Подробиці - в нашому матеріалі.

Відомо, що шоу відбудеться 30 серпня. Воно буде максимально резонансним, так як лише за кілька годин тисячі квитків були розпродані. Станом на 17:00 того ж дня, найдорожчих місць на концерт майже не залишилося. Про це повідомляє видання OBOZ.UA.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Інтерес до артистки-загадки підігрів артист Артем Пивоваров, на концерті якого виступила Клавдія. У анонсі до концерту знаменитості йдеться, що артистка "нарешті готова розкрити всі карти". Відтак, цілком можливо, що під час шоу Клавдії Петрівни, її загадковий образ розсекретять. Відомо, що ціни на квитки на концерт після стартового розпродажу дещо зрозсли. Найдорожчі місця обійдуться в 7 тисяч гривень. Найдешевші квитки вартують 499 гривень.

Образ Клавдії Петрівни вже давно підкорив український TikTok. Наразі користувачі намагаються повторити її загадковий образ.

Пародії користувачів на Клавдію Петрівну
Скриншот
ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Нагадаємо, раніше ми писали про те, як у Мережі шукають Клавдію Петрівну. Фанати знайшли підтвердження того, що це не Маша Кондратенко.