"Люблю цей день, особливо коли поруч батьки": Катерина Кузнєцова показала як зустріла Вербну неділю (ФОТО)

Новини шоубізнесу
3 803
Станіслав Кармазін

Станіслав Кармазін

Редактор стрічки новин

Катерина Кузнєцова
Фото: instagram.com/katykino

Артистка також опублікувала світлину мами-красуні

Відома українська акторка Катерина Кузнєцова, яка назвала ім'я акторки, яка підтримала її рішення повернутися в Україну, 28 квітня, у день Вербної неділі, показала свою красуню-маму, а також поділилася тим, як провела це свято. Подробиці - в нашому матеріалі.

Зірка потішила фоловерів максимально теплим родинним контентом. Знімками вона поділилася у себе в Instagram Stories.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Спочатку Катерина продемонструвала ексклюзивний знімок з мамою. Жінки позували, обійнявши одна одну. Кузнєцова розповіла, що приїхала до батьків на Вербну неділю. Варто зауважити, що артистки позначила на геолокації, що знаходиться з родиною на Тенеріфе, Іспанія. Під знімком Катерина зауважила, що щиро вітає усіх зі святом. Артистка також показала, як відвідала місцевий ринок з антикваріатом і насолодилася тамтешнім мистецтвом.

Сьогодні Вербна неділя, так люблю цей день, особливо коли поруч батьки. Вітаю вас, мої любі, і бережіть своїх близьких. Мама передає вам всім вітання і слова подяки за ваші компліменти,
- замилувала підписом акторка.
Пост Катерини Кузнєцової
Скриншот
Пост Катерини Кузнєцової
Скриншот
Пост Катерини Кузнєцової
Скриншот
Пост Катерини Кузнєцової
Скриншот
Пост Катерини Кузнєцової
Скриншот
ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Нагадаємо, раніше ми писали про те, як Катерина Кузнєцова зізналася, що її чоловік-росіянин хоче отримати громадянство України. Обранець української артистки заявив, що йому соромно бути громадянином рф.