Олександр Чемеров назвав приховані мотиви LOBODA та Потапа, через які їх не взяли виступати на передову (ВІДЕО)

Новини шоубізнесу
690
Хіцька Наталія

Хіцька Наталія

Редактор стрічки новин

Олександр Чемеров, фото
Фото: instagram.com/sashachemerov/

За словами музиканта, ці артисти керуються своїм бажанням заробляти

Раніше Олександр Чемеров ошелешив наслідками співпраці з втікачем Юрієм Бардашем. Тепер рок-музикант зізнався, що не всі бажаючі можуть виступати для українських військових на передовій у складі “Культурного десанту”.

Український рок-музикант, колишній соліст гурту “Димна суміш” та співзасновник “Культурного десанту” Олександр Чемеров в новому інтерв’ю розповів про діяльність проєкту. Зокрема, що до нього можуть долучитися не всі українські артисти.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Так, Чемеров назвав імена двох відомих виконавців, які хотіли приїхати на передову до українських військових з концертом, але їм відмовили. Музикант зазначив, що їхня участь у проєкті немає сенсу.

Також Олександр додав, що ці двоє навряд чи колись повернуться до першого ешелону шоубізнесу. За словами музиканта, для цього їм потрібно “переосмислити їх перебування в принципі у цьому просторі”.

Дуже смішно просилася Loboda і просився... Як його звуть? Потап. Ми їх не взяли. Тому що немає сенсу брати саме таких артистів, тому що ці артисти - вони нещирі. І їхнє бажання поїхати туди - це просто пристосуватися до ситуації й продовжити в цьому полі заробляти свої гроші,
- констатував Чемеров.
ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Також раніше ми ділились іронічною піснею від “Культурного десанту”. Прослухати її можна у цій статті .