Зрадив Україну? Потап планує виступити на вечірці з гаслом "Російське ретро"

Новини шоубізнесу
852
Софія Мельник

Софія Мельник

Редакторка стрічки новин

Потап, фото
Фото: instagram.com/realpotap

Артист вкотре зганьбився через свою дивну поведінку та бажання заробити грошей за кордоном

Потап не перестає дивувати українців. Днями артист невдало пожартував про власну смерть , чим спричинив чималу хвилю хейту, а тепер знову потрапив в скандал. Співак має виступити в Німеччині як представник "російського ретро". Детальніше читайте на Хочу!

Олексій Потапенко, більш відомий як Потап, який вже довгий час перебуває за межами України, став героєм нового скандалу. Його ім'я засвітилося на афіші клубу Prime у місті Білефельд, Німеччина. Згідно з анонсом, Потап мав виступити 13 квітня на заході під назвою "Російське ретро", де планувалося виконання російськомовних пісень з репертуару "Потап и Настя", "Время и Стекло", Mozgi.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Блогер Богдан Бесплов, який привернув увагу до цієї скандальної афіші, зазначив, що Потап точно знайомий з форматом заходу, оскільки його презентували як зірку "російського ретро". Інформація про концерт Потапа була розміщена не лише на сайті нічного клубу, а й у соціальних мережах ще 25 березня.

Потап виступить в Німеччині, фото
Фото: скриншот з сайту клубу Prime
Потап став російським артистом, фото
Фото: скриншот з сайту клубу Prime

Цікаво що у клубі Prime в Німеччині регулярно проводяться події для російської аудиторії, з участю артистів з РФ. Наприклад, у 2024 році там виступали Б'янка та Міша Марвін — брат української співачки TAYANNA, який проживає у Москві та підтримує путінський режим. А в березні там виступали росіяни Galibri & Mavik, які теж підтримують війну в Україні.

Росіяни, які виступали в клубі Prime
Фото: скриншот з сайту клубу Prime

Важливо зазначити, що вартість квитків на концерт починалася від 12 євро (приблизно 507 гривень). А ось про благодійний характер заходу нічого зазначено не було, з чого можна зробити висновок, що Потап просто хотів добряче заробити, розважаючи росіян.

Наразі інформація про захід вже видалена з сайту, а продаж квитків припинено. Сам Потап теж вирішив довго не чекати та дати відповідь щодо своєї скандальної поведінки.

Артист записав відео, в якому сказав, що не узгоджував цю афішу. Потап також додав, що оголошення виправлять — заберуть гасло "російське ретро". А ось скасовувати свій виступ він поки не квапиться.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Тим часом в Мережі вже більше як рік ширяться чутки про проблеми в стосунках Потапа та Насті Каменських. Нещодавно стало відомо імʼя тієї , з ким артист зраджував дружину.