Могла вже не раз виїхати, але лишилася: Наталія Могилевська пояснила, чому не кидає Україну (ВІДЕО)

Новини шоубізнесу
7 085
Станіслав Кармазін

Станіслав Кармазін

Редактор стрічки новин

Наталія Могилевська
Фото: instagram.com/nataliya_mogilevskaya

Артистка зазначила, що дуже любить свою країну

Відома українська артистка Наталія Могилевська, яка раніше розповідала про те, в яких умовах підбадьорювала українських воїнів, відверто розповіла, чому не поїхала з України під час війни. Подробиці - в нашому матеріалі.

Зокрема, зірка дала розгорнуте інтерв’ю для Ukraine World News. Саме в ньому селебритіс і висловила свою позицію стосовно вищезгаданого питання.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Як виявилося, Могилевська мала не одну нагоду, щоб покинути Україну. Однак, вона вирішила цього не робити, адже щиро любить батьківщину.

У мене таке прізвище, у мене таке коріння, я настільки українка. Мій дід – викладач української філології у червоному університеті. Саме він прищеплював любов до української мови Рибчинському, це його учень, і Ніні Матвієнко. Я назавжди залишаюся в Україні. У мене було так багато можливостей виїхати. Я дуже люблю Київ,
- сказала Наталя в інтерв'ю для Ukraine World News.

Також артистка заявила, останні 25 років робить максимально можливі речі, щоби популяризовувати українську культури. Зірка згадала, що коли вона починала кар’єру, було не модно співати українською.

Тоді було не модно співати українською, але в мене вже з'явилася пісня "Місяць", а до неї з Рибчинським пісня "Самота". Тобто всі свої перші кроки я робила, не забуваючи українську культуру, українську мову,
- резюмувала знаменитість.

Дивитися з 1:00:56

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Нагадаємо, раніше ми писали про те, як Наталія Могилевська зізналася, чому не виховуватиме своїх дітей так, як її свого часу виховали батьки. Наталія каже, що деякі речі травмували її.