34-річний Позитив підігрів плітки про роман з хореографинею шоу "Танці з зірками" Юлією Сахневич

Новини шоубізнесу
8 424
Юлія Кацаєва

Юлія Кацаєва

Заступниця головного редактора

Positiff
Фото: instagram.com/positiff

Шанувальники помітили артиста у компанії хореографині та зробили відповідні висновки

Популярний український виконавець Олексій Завгородній, який виступає під псевдонімом Позитив, мало розповідає про своє особисте життя . Нещодавно шанувальники співака запідозрили його у романі з танцівницею Юлією Сахневич, проте підтвердження або спростування інформації від артиста не було. Однак, днями він знову підігрів зацікавленість фанів.

Три сольні концерти Артема Пивоварова у Палаці Спорту в Києві дійсно були дивовижними! Адже окрім того, що артист показував на сцені, підтримати його відвідало багато зірок українського шоубізнесу. Позитив не став виключенням. Крім того, співак з'явився не сам, а у супроводі Юлії Сахневич, своєї партнерки у хореографічному шоу "Танці з зірками".

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Пара не випадково зустрілася на заході. Вони разом відвідали буфет та спільно насолоджувалися виступом артиста. Тому, шанувальники все більше впевнені в їх романтичному з'язку.

Сам Позитив не підтверджує плітки. Чоловік обрав тактику тиші та просто ігнорує питання. За словами артиста, його серце занято, а кохана підтримує його у всіх особистий та творчих починаннях. Але особистість обраниці він не розкриває. 

Я дуже сильно хотів зробити це на День святого Валентина, поділитися. Тому що моїй другій половинці це важливо. Але потім я сказав, що давай поки не будемо, тому що багато інших новин. Десь приємні, десь неприємні. Я дуже хочу це правильно зробити,
— зізнався Олексій.
ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Нагадаємо, Позитив вже був одружений. Його обраницею стала дизайнерка, на ім'я Анна. Подружжя прожило разом 8 років, проте, любов Олексія до музики виявилася сильніша, ніж кохання до дружини. За словами жінки, вона хотіла родину, а він будував кар'єру. Втім, нещодавно Анна зайтригувала новими весільними фото, тому можливо цього разу дівчина побудує велику родину .