Зірка “Сватів” молиться за російських військових, які вбивають українців (ВІДЕО)

Новини шоубізнесу
1 015
Софія Мельник

Софія Мельник

Редакторка стрічки новин

Тетяна Кравченко, фото
Фото: znaj.ua

Акторка родом з України, але про це геть забула

Тетяна Кравченко, яка відома роллю Валюхи Будько у серіалі “Свати”, відзначилась новою резонансною заявою. Що сказала акторка у своєму зверненні до російських окупантів - читайте далі у цій статті.

Російська акторка Тетяна Кравченко висловила підтримку російським військовим, які вбивають українців. Відповідне відео з’явилося у росЗМІ.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Так, Валюха зі “Сватів” передала сердечні вітання бійцям з Чувашії через матір окупанта з Новочебоксарська. Жінка зустріла акторку в московському метро та попросила її сказати кілька слів для її сина та інших російських військових.

У своєму зверненні Кравченко сказала, що молиться за них та побажала їм повернутися додому живими.

Мої дорогі, це я, Таня Кравченко. Ви дивилися “Свати”? Я там граю Валюху. Мої дорогі синочки, чуваські бійці, люблю вас, молимося за вас. Бог з вами. Приходьте додому живими, а ми будемо чекати. З Богом!
- сказала акторка.

Зазначимо, що Тетяна Кравченко родом з українського Донецька - вона прожила там до вступу у московське театральне. Наразі акторку внесено до бази “Миротворець”, оскільки у 2014 році вона підтримала анексію Криму, а потім і напад на Україну.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Раніше ми писали, що Максим Галкін виставив путініста Кіркорова за двері розкішного замку, в якому мешкав з Аллою Пугачовою до втечі з московії. Більше про це - читайте у цьому матеріалі .