Щось напевно зміниться: alyona alyona та Jerry Heil підбили підсумки першої репетиції перед Євробаченням 2024

Новини шоубізнесу
3 247
Юлія Кацаєва

Юлія Кацаєва

Заступниця головного редактора

alyona alyona та Jerry Heil
Фото: eurovision.tv

Представниці України прокоментували свою першу репетицію та зізналися, що буде ще змінено в їх номері перед першим півфіналом

За останніми новинами, alyona alyona та Jerry Heil активно готуються до виступу на міжнародному пісенному конкурсі з композицією "Teresa & Maria". А днями українські виконавиці, поділилися своїми враженнями після першої репетиції на великій сцені Євробачення-2024 у шведському Мальме.

27 квітня вони виступили з “пробним” номером, де виявилося, що їхній виступ ще далекий від ідеального, і потребує значних вдосконалень. Принаймні, про це сказали самі Альона Альона та Джеррі Хейл. Зокрема, за словами артисток, сцена виявилася вищою, ніж вони очікували, що ускладнило їхній виступ та забрало додаткові дихальні сили.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:
Related video

Окрім того, під час репетиції виконавці також прокоментували свої сценічні костюми. Виявилося, що вони теж потребують деяких змін.

Дуже багато правок від сьогодні. Думаю, що на наступній репетиції ви побачите, за моїми підрахунками, в сімсот разів краще,
— пожартувала Jerry Heil
ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Нагадаємо, днями alyona alyona & Jerry Heil вразили спільним виступом з британською зіркою Ollie Alexander. Несподівано артистки заспівали з одним зі своїх основних конкурентів на конкурсі.