Зірковий кум Катерини Кухар відповів, чи справді прима-балерина розлучилася з Олександром Стояновим

Новини шоубізнесу
8 596
Юлія Кацаєва

Юлія Кацаєва

Заступниця головного редактора

Катерина Кухар та Олександр Стоянов

Юрій Ткач прокоментував родинні та дружні стосунки з зірками українського балету

Вже достатньо тривалий час в Мережі не вщухають чутки про ймовірне розлучення Катерини Кухар та Олександра Стоянова. Адже в якийсь момент зіркове подружжя перестало ділитися спільними фото та й неодноразово уникали питання одне про одного. Однак днями прокоментувати це наважився кум прими-балерини Національного академічного театру опери та балету України імені Тараса Шевченка, відомий шоумен Юрій Ткач.

Зірка "Кварталу 95" і капітан шоу "Я люблю Україну" прокоментував чутки щодо кризи у стосунках його кумів. Так, у програмі  "Ранок у великому місті" Юрій Ткача висловився про особисте життя Катерини Кухар.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Варто зазначити, що розкривати усі деталі гуморист не став. Натомість Юрій висловився, що новини про розлучення Катерини Кухар та Олександра Стоянова вважає лише чутками.

Це все чутки. Не знаю,
— коротко прокоментував Юрій Ткач.

Варто зазначити, що зараз шоумен не спілкується з артистами балету настільки близько, як це було раніше. Тому точно стверджувати, що відбувається у житті Катерини Кухар в данний момент, її кум не поспішає. Втім Ткач підкреслив, що нічого злого між ними не сталося, вони досі продовжують тримати контакт, хоч вже й не настільки міцний.

На жаль, ми так близько не спілкуємося. Але телефонуємо один одному, все нормально,
— додав гуморист.
ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Нагадаємо, нещодавно військовий Терен зізнався, що відмовився працювати з Катериною Кухар і Олександром Стояновим. А все через російський "Лускунчик" під прапором України, який явно не влаштовував ветерана війни.