Саша Чемеров розповів всю правду про життя в Лос-Анджелесі: "Мої рожеві окуляри розбилися"

Новини шоубізнесу
2 765
Анна Мисюк

Анна Мисюк

Заступниця головного редактора

Саша Чемеров, фото
Фото: instagram.com/sashachemerov/

Український артист Саша Чемеров пригадав про те, як жив та працював в США

Гостем нового випуску програми "Муз_Тренд" на телеканалі "Дім" став співак, музичний продюсер, фронтмен гуртів "Димна Суміш" та The Gitas, співзасновник "Культурного десанту" Саша Чемеров. Артист, який нещодавно випустив новий трек про токсичні стосунки, вирішив розповісти про свій досвід життя в Америці.

Саша Чемеров у 2012 році поїхав у Сполучені Штати як турист і вирішив залишитися там жити та працювати. Ось, як це було:

Я поїхав як турист, а щоб залишитися, оформив візу як екстраординарна особистість — як артист. Це навіть не віза, а грін-карта. Там виявилося все інакше — мої рожеві окуляри розбилися після того, як я переїхав туди. Але правду кажуть — це країна можливостей, тому ти можеш робити все, що завгодно, і стати ким завгодно. Мій особистий шлях… пропозицію працювати я отримав майже від всіх лейблів. Я відмовився від цього, тому що мене не задовольняли контракти.
ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

За словами музиканта, йому пропонували співпрацю такі компанії, як COLUMBIA і Walt Disney Records. Але вони не спрацювалися.

Наприклад, ти працюєш з 10:00 до 18:00 на студії, і все, що ти там зробив — не належить тобі. Це власність компанії. Ти ж отримуєш зарплату близько 3,5 тис. доларів. Для Лос-Анджелесу це дуже мало. Єдине, на що я погодився — це нас з гуртом The Gitas знайшов лейбл у 2019 році, я мав поїхати в Київ, зняти кліп, повернутися і підписати контракт. Але почалася пандемія, а за умовами, ми мали їхати в тур, а це вже було неможливо,
поділився Чемеров в інтерв’ю для програми "Муз_Тренд".

Розповів Чемеров і про те, скільки коштує життя у Лос-Анджелесі:

Я знімав будинок. І на місяць потрібно було понад 10 тисяч доларів. Десь 10-15 тисяч. Я просто недешевий автор — це по-перше, а по-друге — я завжди намагався так будувати бізнес, щоб він продовжував на мене працювати.

А у 2019 році музикант вирішив повернутися в Україну і будувати сольну карʼєру. Під час повномасштабного вторгнення артист продовжує писати пісні та навіть став співзасновником проєкту "Культурний десант", з яким артисти дали чимало концертів для військових. 

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Нагадаємо, що раніше Олександр Чемеров назвав приховані мотиви LOBODA та Потапа, через які їх не взяли виступати на передову. За словами музиканта, ці артисти керуються своїм бажанням заробляти.