"Це 100% збіг": Клавдія Петрівна записала новий джингл для шоу Жені Яновича "20:23"

Новини шоубізнесу
1 577
Юлія Кацаєва

Юлія Кацаєва

Заступниця головного редактора

Женя Янович
Фото: пресслужба

Відтепер голос таємничої артистки звучатиме на початку кожного випуску топового українського YouTube-проєкту

Загадкова Клавдія Петрівна продовжує дивувати! Нещодавно вона вразила виступом на трьох шоу Артема Пивоварова у Палаці Спорту. Згодом анонсувала свій концерт на цьому ж майданчику, квитки на який розлітаються, як гарячі пиріжки. І от новий сюрприз!

Клавдія Петрівна з’явилась у late-night шоу Жені Яновича "20:23”. Точніше — зазвучав її голос у новому джинглі топового українського YouTube-проєкту.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Творчий метч між Клавдією та Женею і їх командами стався з першої хвилини роботи. Зустрілись на студії звукозапису та записали джингл “з нуля” буквально за три години. Відтепер він звучатиме на початку кожного випуску лейт-найту.

Якщо ви поглянете на студію “20:23” і на обкладинку пісень Клавдії Петрівни, то всі питання, чому саме така колаборація, зникнуть. Це 100% збіг, який проявився і в моменті написання джинглу. Тепло, легко і вʼїдливо. Думаю, якби всі співпраці були такими, життя стало б трішки простіше,
— з усмішкою коментує ведучий вечірнього розважального шоу Женя Янович.
Женя Янович
Фото: пресслужба
Шоу “20:23” від Яновича завжди в моєму листі для перегляду. Я неймовірно щаслива, що в мене вийшло здивувати Женю та подарувати джингл. З перших хвилин знайомства стало зрозуміло, що ми на одній хвилі. Дякую за чудову колаборацію та побачимось у Палаці спорту 30 та 31 серпня,
ділиться враженнями Клавдія Петрівна.
Клавдія Петрівна
Фото: пресслужба

Дивіться випуск late-night шоу Жені Яновича “20:23” з Мішею Лебігою та DOROFEEVA, де вперше прозвучав новий джингл, тут:

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Нагадаємо, раніше Аліна Гросу розсекретила, хто насправді стоїть за маскою анонімної співачки Klavdia Petrivna . За словами відомої артистки, дехто в шоубізі продовжує маніпулювати загадковістю артистки.