Зірка Євробачення, виступ якого викликав величезний резонанс, захищає Україну на фронті: "Шлях військового — не прогулянка"

Новини шоубізнесу
3 090
Юлія Кацаєва

Юлія Кацаєва

Заступниця головного редактора

Гурт NAHABA
Фото: пресслужба

Відомо, що соліст гурту Nahaba пройшов загальновійськовий вишкіл і професійну підготовку, аби потрапити до лав ЗСУ

Фіналіст Нацвідбору на Євробачення 2024, в якому перемогла пісня “Teresa & Maria” , Андрій Науменко став на захист нашої країни. Виявилося, що соліст гурту Nahaba вже пів року служить у лавах ЗСУ. Більше деталей дізнавайтеся на Хочу!

Інформацію про це повідомили у пресслужбі Повітряних сил ЗСУ. Там зазначили, що учасник Нацвідбору на Євробачення 2024 Андрій Науменко вже тривалий час є бійцем легендарної 40-ї бригади тактичної авіації повітряного командування "Центр".

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

При цьому сам артист вважає це своїм обовʼязком, як справжнього патріота. За час служби соліст гурту Nahaba, пісню якого звинувачували у плагіаті на російський гурт, пройшов загальновійськовий вишкіл і професійну підготовку, а також опанував професію авіатехніка.

Як каже відомий співак, шлях військового — не прогулянка. Але це шлях кожного справжнього патріота, мужнього чоловіка і свідомого українця, який не сидить на дивані і не очікує перемогу, а своїми реальними діями наближає її. Андрій Науменко пишається тим, що сьогодні має можливість своїми вміннями і навиками посилити обороноздатність України. На своєму досвіді він доводить: армія — це не завжди великі м’язи, роки спецпідготовки і сучасна зброя; передовсім — це мотивація і розуміння, що крім нас самих Батьківщину захищати нікому!
йдеться у повідомленні.
ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Нагадаємо, до Євробачення 2024 залишилося зовсім трохи часу, тому наші представниці активно готуються до виступу . А після другої репетиції шанси на перемогу alyona alyona і Jerry Heil стрімко збільшилися .