Трінчер почала вибачатися перед українцями після скандального інтерв'ю з Єфросиніною: що так сильно досі турбує співачку

Новини шоубізнесу
1 237
Юлія Кацаєва

Юлія Кацаєва

Заступниця головного редактора

Анна Трінчер
Фото: instagram.com/annatrincher_official

Артистка зізналася, що очікувала на негативні коментарі у свій бік після слів про збори в соцмережах

Українська співачка Анна Трінчер відверто зізналася, що боялася йти на інтервʼю до Маші Єфросиніної. Виявилося, що артистка очікувала після цього величезної хвилі хейту. Проте, як ми памʼятаємо, сталося навпаки, адже давати відсіч нападникам у Мережі довелося самій інтервʼюєрці.

У програмі "Okay Eva" Анна Трінчер зізналася, що після виходу “Екзамену” Маші Єфросиніної їй дійсно є за що перепросити. Зокрема мова йшла про слова співачки щодо зборів на ЗСУ.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Артистка не приховує, що очікувала на негативну реакцію глядачів, особливо через її позицію щодо відсутності публікацій про збори у соціальних мережах. Тоді Анна зазначила, що це може негативно впливати на її аналітику. Проте зараз зірка зізнається, що має іншу думку, оскільки як інфлюенсерка вона не може ігнорувати події в Україні, особливо в період війни.

Це правда, воно з'їдає статистику, але це неможливо для мене як для інфлюенсера сьогодні в час війни просто удавати, що цього не існує. Це моя країна і мій обов'язок!
— зазначила Анна Трінчер.

Окрім того, дівчина зізналася, що очікувала негативну реакцію на дорогий подарунок, який отримала від Олександра Волошина, коли ще була з ним у стосунках. Адже в інтервʼю Маша Єфросиніна дорікнула співачці , що хизуватися дорогим Porsche під час війни — не те, що варто робити у публічному просторі.

Проте, тоді реакція Мережі виявилася зовсім протилежною. Адже у мережі засудили саму Машу Єфросиніну, яка сиділа в кадрі у коштовних прикрасах. Ба більше, тоді на захист Анни Трінчер стали не тільки її прихильники, але й колишній чоловік Олександр Волошин, який публічно засудив інтервʼюєрку.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

До слова, нещодавно Олександр Волошин розсекретив, що сталося з тією самою автівкою, яку він подарував Анні Трінчер. Блогер зізнався, кому дістався Porsche після розлучення.