"Нехай росію повернуть на конкурс!": учасник Євробачення 2024 висвітлив "справжню причину" вигнання рф, проігнорувавши війну

Новини шоубізнесу
8 804
Юлія Кацаєва

Юлія Кацаєва

Заступниця головного редактора

Isaak
Фото: eurovision.tv

Представник Німеччини вкрай обурив єврофанів, при чому не тільки українських...

28-річний співак Isaak, який цього року представляє Німеччину на Євробаченні 2024 , ще не виступив зі своєю композицією, зате встиг втрапити в скандал. Та воно й не дивно, адже несподівано учасник міжнародного конкурсу цинічно висловився проти вигнання росії з міжнародної арени. Більше деталей дізнавайтеся на Хочу!

Вже котрий рік поспіль Євробачення минає без рф. Адже після повномасштабного нападу росії на Україну — росіян відсторонили від участі, а згодом Європейська мовна спілка і зовсім почала обговорювати можливість назавжди виключити рф з міжнародного пісенного конкурсу.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Втім, схоже, дехто досі толерує росіянам, попри їх цинічний напад на Україну, винищення мирних міст та геноцид українського народу. Зокрема таких висновків дійшли єврофани після того, як представник Німеччини на Євробаченні несподівано заявив, що росію треба повернути на міжнародний конкурс.

Я цього не розумію. Навіщо виганяти Ізраїль? Нехай і Росію назад повернуть на конкурс! Ми тут музиканти, а не політики,
— цинічно заявив Isaak.

Ба більше, чомусь за думкою співака, рф дискваліфікували не тому, що вона почала агресивні воєнні дії проти України. Бо ж співак Isaak впевнений, нібито це повʼязано з відсутністю "вільної журналістики" у країні-агресора.

В Ізраїлі є вільна журналістика, в росії — ні. Щоб не підтримувати російську пропаганду, було сказано, що, на жаль, ми не можемо дозволити росії брати участь. Тому було ухвалене рішення дозволити Ізраїлю взяти участь, а росії — ні. Мені це теж не подобається, але я можу це зрозуміти,
— заявив представник Німеччини.
ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Зазначимо, що напередодні першого півфіналу, alyona alyona і Jerry Heil знову здіймаються у списку ймовірних переможців Євробачення 2024. Представниці України вже посунули Італію !