“Як кішка”: Брітні Спірс поділилась неочікуваним лайфхаком, як вмиватися без води (ВІДЕО)

Зіркова краса
512
Хіцька Наталія

Хіцька Наталія

Редактор стрічки новин

Брітні Спірс 2024, фото
Фото: instagram.com/britneyspears

Коментарі до публікації зірка заздалегідь відключила

Брітні Спірс, яка закрутила роман з колишнім працівником, поділилась з підписниками сумнівним лайфхаком. Так, зірка розповіла, чим можна замінити воду, коли потрібно вмитися, але ліньки йти до ванної.

Співачка Брітні Спірс нерідко шокує підписників свого мікроблогу контентом, який там публікує. Тому традиційно вимикає коментарі до публікацій, щоб потім не підчищати коментарі від хейтерів.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Так, цього разу вона опублікувала в Instagram відео, в якому розповідає, як можна вмитися без використання води. На ролику Спірс просто слинить свій палець та починає витирати обличчя.

Зірка додала, що в цей момент вона доглядає за собою, як кішка.

Учора ввечері, коли я лежала в басейні з підігрівом і дивилася на зірки, я подумала, що мені потрібен новий засіб для вмивання. І через те, що я така ледача, я не встала, щоб умитися, і навіть не подумала пошукати що-небудь краще. Я взяла справу у свої руки і, як кішка, облизала лапи та пальцями розгладила обличчя,
- розповіла співачка.
ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Раніше ми писали, що Джек Блек здивував своїм прочитанням легендарної пісні Брітні Спірс. Більше про це - у цій статті .