Найбільш незвичні та цікаві образи з бірюзового хідника країн-учасниць Євробачення 2024 (ВІДЕО)

Новини шоубізнесу
1 239
Станіслав Кармазін

Станіслав Кармазін

Редактор стрічки новин

Євробачення 2024
Фото: Eurovision

Артисти дивували максимально різноманітними образами

Бірюзовий хідник Євробачення - захід, на якому організатори конкурсу знайомлять учасників з єврофанами. Демонструють їх на всю телеаудиторію Європи. Раніше ми писали про те, як учасники конкурсу дивували своїми епатажними образами на хіднику.

Отож, у продовження цієї теми представляємо вашій увазі ще кілька країн, які не залишилися без уваги фанів на бірюзовому хіднику. Зокрема, це одна з країн-фаворитів Нідерланди, яскрава Грузія, а також містична Ірландія.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Нідерландський репер Немо постав у незвичній синій сукні. До речі, він вважає себе небінарною особою та вимагає щоб до нього зверталися словом “вони”.

Грузинська артистка Нуца Буладзе постала у звабливому червоному костюмі зі стразами. Щоправда, зірка вирішила одягнути зверху накидку такого ж кольору.

Ірландія теж виокремилась своїм костюмом на відкритті Євробачення. Зауважимо, що цього року країну на конкурсі представляє небінарна особистість Bambie Thug. Вони відомі також тим, що захоплюються магією. На бірюзовому хіднику іралндський представник постав у темно-синій сукні, яка міцно прилягала до тіла.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Нагадаємо, раніше ми писали про те, де дивитися прямий ефір першого півфіналу Євробачення 2024. Саме сьогодні ми нарешті побачимо виступ українських представниць Альони Альони та Джері Хейл.