Дворазова переможниця Євробачення знову повертається на міжнародний конкурс: чим Loreen потішить єврофанів

Новини шоубізнесу
3 991
Юлія Кацаєва

Юлія Кацаєва

Заступниця головного редактора

Loreen
Фото: eurovision.tv

Вже у фіналі артистка знову виконає для єврофанів композицію Tattoo, яка принесла перемогу Швейцарії у 2023 році

Тогорічна учасниця Євробачення 2023 співачка Лорін 12 місяців тому підійняла трофей переможця міжнародного пісенного конкурсу. А це значить, що за традиціями, вона ще не раз повертатиметься на сцену конкурсу, аби виступати для єврофанів. І цьогорічне Євробачення 2024 не стане виключенням.

Традиційно, лауреат минулого року виходить на сцену гранд-фіналу, аби знову заспівати свою переможну композицію. Того року це робив український гурт Kalush Orchestra з піснею “Стефанія”, яка підкорила європейську спільноту у 2022 році. До речі, зараз гурт теж відправився у Мальме, аби розважати єврофанів разом з представниками України у 2021, гуртом Go_A.

А от у гранд-фіналі на цей раз у фіналі заспіває Loreen. Адже її пісня “Tattoo” вдруге принесла співачці перемогу — вперше кубок Євробачення Лорін отримала у 2012 році.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Як повідомляють на офіційному сайті конкурсу, Лорін принесла Швеції сьому перемогу за всю історію існування Євробачення. Всього її пісня “Tattoo” отримала 583 бали, що на 57 більше, ніж у Фінляндії, яка посіла друге місце.

Я в захваті від виступу на цьогорічному фіналі Євробачення в Мальме. Це буде емоційно. Ви змушуєте мене відчувати себе вічною і справді вражаєте мене щоразу. Цей виступ присвячений вам, спільноті та фанатам, які постійно даруй мені любов. Вважай це моїм щирим подарунком тобі,
— прокоментувала співачка Loreen.
ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Нагадаємо, вже сьогодні, 7 травня, відбудеться перший півфінал Євробачення 2024, на якому виступатимуть представниці України alyona alyona & Jerry Heil з піснею “Teresa & Maria” . Віддати за них можна голоси виключно в тому разі, якщо ви знаходитеся за кордоном, адже в межах України голосувати за своїх артистів заборонено. Але, ви можете зробити вибір на користь інших учасників, і проголосувати за власних фаворитів .