Катерина Осадча заявила, що поновить "Світське життя" заради весілля однієї української акторки (ФОТО, ВІДЕО)

Новини шоубізнесу
4 763
Софія Мельник

Софія Мельник

Редакторка стрічки новин

Незмінна ведуча "Світського життя" - Катерина Осадча, фото
Фото: instagram.com/kosadcha/

Теледіва дала гучну обіцянку Наталці Денисенко

Популярна українська акторка Наталка Денисенко, чоловіка-військового якої раніше “похоронили” заради хайпу , згадала, як вони познайомилися і розповіла, яка пісня їй про нього нагадує. Під час розповіді зірка не стримала емоцій та розплакалася. Заспокоювати її кинулася ведуча проєкту “Пісня мого життя” Катерина Осадча, яка раніше вела програму “Світське життя”.

Сльози Наталки Денисенко полилися через емоційну розповідь про знайомство з чоловіком і неможливість бути разом із ним зараз, адже Андрій Федінчик несе службу у ЗСУ. Про знайомство із ним їй нагадує пісня “Гуцулка Ксеня”. Саме вона їх по-своєму зблизила ще 9 років тому, коли обоє знімалися в одному серіалі.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Ось що розповідає про той період сама Денисенко:

Коли я чую “Гуцулку Ксеню”, я одразу думаю про свого чоловіка. В 2015 році ми з Андрієм знімалися в одному з серіалів, де його персонаж співав моєму серенади під вікном. Це була саме пісня “Гуцулка Ксеня”. Одного разу, дивлячись на нього, я подумала, що саме такий чоловік як Андрій мені потрібен. Звісно, не саме він, бо він, як виявилось, був пів року як одружений на іншій дівчині. Мені був потрібен хлопець, який би був схожого на нього,
— пояснює актриса.

І додає, що попри все, так склалося, що через деякий час вони все-таки закохалися один в одного і вирішили одружитися.

Наталка Денисенко показала свою весільну сукню, фото
Та сама весільна сукня Наталки Денисенко з 4 її весілля. Фото: 1+1 Україна
Сьогодні я прийшла на ефір в сукні, яку одягала на наше 4-те весілля, адже у нас є традиція, ми з чоловіком кожну річницю справляємо як весілля. У 2022 році ми планували відзначити 5-ту і знову зробити пишне гуляння, але, на жаль, повномасштабна війна змінила наші плани і мій чоловік зараз в ЗСУ. Я дуже за ним сумую,
— розповіла Наталка Денисенко й не змогла стримати сліз.

Її відразу ж підтримала ведуча проєкту Катерина Осадча, яка заявила, що задля неї готова піти на особливий крок. Знаменитість пообіцяла, що поновить “Світське життя”, аби зняти і 5, і 6, і 7 весілля пари.

Цей момент на відео дивіться з 44 хв 50 сек

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Раніше Катерина Осадча розповідала, чому у далекому 2005 році, коли тренду на все українське ще не було, вирішила вести “Світське життя” саме українською. Навіть із російськими знаменитостями, які часто ставали гостями програми, теледіва на російську принципово не переходила.