Зіркові виступи на Євробаченні 2024: які знаменитості пісенного конкурсу відкрили перший півфінал (ВІДЕО)

Новини шоубізнесу
3 349
Юлія Кацаєва

Юлія Кацаєва

Заступниця головного редактора

Перед тим, як побачити виступи цьогорічних конкурсантів, організатори підготували для єврофанам сюрприз під назвою United By Music

Вже сьогодні, 7 травня, в Мальме змагаються учасники першого півфіналу, аби дістатися до грандфіналу Євробачення 2024. А напередодні початку онлайн-трансляції організатори конкурсу розсекретили, хто, окрім цьогорічних конкурсантів, вийде на сцену, аби розважати єврофанів. Усі подробиці дізнавайтеся нижче!

Цьогоріч виступити у першому півфіналі Євробачення окрім переможниці Loreen організатори запросили Елені Фурейру, Еріка Сааде та Шанель. Номер під назвою United By Music демонструє не лише офіційне гасло пісенного конкурсу, а й заклик про те, що не обов’язково виграти конкурс, щоб стати переможцем на Євробаченні. Адже завдяки виступам на міжнародному конкурсі ці троє виконавців здобули багато нових шанувальників і з того часу випустили безліч хітів.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Елені посіла друге місце на Євробаченні 2018 із піснею “Fuego” і отримала для Кіпру найкращий результат на сьогоднішній день. Окрім того, вона здобула для своєї країни найвищу кількість голосів, набравши неймовірні 436 балів!

Ерік приніс Швеції бронзову медаль на конкурсі 2011 року, коли його пісня “Popular” стала хітом. Третє місце Еріка Сааде залишається у п’ятірці лідерів таблиці результатів для країни за останні два десятиліття.

Шанель здобула найкращий для Іспанії результат на Пісенному конкурсі Євробачення з 1995 року. На конкурсі 2022 року в Турині Шанель вивела Іспанію на третє місце з піснею “SloMo” та принесла країні найвищі бали за весь час — 459.

Разом із 24 танцюристами на сцені Елені, Шанель та Ерік виконають пісні, з якими брали участь у конкурсі. Це буде дивовижне шоу, яке розпочне перший півфінал Євробачення-2024, де також виступатимуть представниці України — співачки Альона Альона і Джеррі Хейл з піснею “Teresa & Maria” .

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Нагадаємо, раніше ми детально розповідали, як голосувати у першому півфіналі Євробачення 2024. Зазначимо, що з України віддати свій голос за alyona alyona & Jerry Heil неможливо.