Євробачення 2024 починається! Дивіться онлайн-трансляцію першого півфіналу вже зараз (ВІДЕО)

Новини шоубізнесу
6 313
Юлія Кацаєва

Юлія Кацаєва

Заступниця головного редактора

Євробачення 2024
Фото: eurovision.tv

Нарешті ми дізнаємося, хто з 15 країн дійде до грандфіналу міжнародного пісенного конкурсу

Сьогодні, 7 травня, у Мальме нарешті розпочався щорічний міжнародний конкурс Євробачення 2024. І поки букмекери припускають, хто стане цьогорічним переможцем , ми вже з нетерпінням чекаємо першого півфіналу, аби нарешті проголосувати за своїх фаворитів.

У першому півфіналі виступає 15 учасників із 37 . А саме: Кіпр, Сербія, Литва, Ірландія, Україна, Польща, Хорватія, Ісландія, Словенія, Фінляндія, Молдова, Азербайджан, Австралія, Португалія та Люксембург. І тільки 10 з них зможуть дістатися до грандфіналу.

Також у першому півфіналі виступлять країни — засновниці "Євробачення" Велика Британія та Німеччина. А ще — переможниця минулого року Швеція.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

До слова, саме сьогодні ми побачимо повний виступ представниць України — співачок alyona alyona & Jerry Heil з піснею “Teresa & Maria” . Наразі букмекери вважають їх лідерами , проте перше місце одночасно пророкують і представнику Хорватії — учасник Baby Lasagna з піснею “Rim Tim Tagi Dim” . Тому, якщо ви знаходитесь за кордоном — можете підтримати українських співачок, віддавши за них свій голос .

Євробачення 2024 перший півфінал — онлайн-трансляція

А тут ви можете послухати офіційного коментатора Євробачення 2024 від України — Тімура Мірошниченка:

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Нагадаємо, раніше представниці України детальніше розповіли про свої сценічні наряди . Виявилося, що alyona alyona виступає у справжній кольчузі, а Jerry Heil — у горілій сукні.