Представники Білорусі на Євробаченні 2017 оригінально підтримали Україну напередодні початку конкурсу (ВІДЕО)

Новини шоубізнесу
2 589
Юлія Кацаєва

Юлія Кацаєва

Заступниця головного редактора

alyona alyona & Jerry Heil
Фото: eurovision.tv

Неочікувано гурт NaviBand заспівав пісню Альони Альони та Джеррі Хейл, закликавши своїх прихильників підтримати наших артисток

Поки представниці України готуються наживо представити свою конкурсну композицію “Teresa & Maria” під час першого півфіналу , їх колеги з-за кордону вирішили підтримати Альону Альону і Джеррі Хейл. Зокрема перед виходом українських співачок на сцену, відомі білоруські артисти закликали єврофанів голосувати саме за наших артисток. Усі деталі дізнавайтеся нижче!

Після початку повномасштабної війни в Україні організатори відсторонили від участі у Євробаченні не тільки росію, але й Білорусь. Втім гурт NaviBand з мінську, який представляв свою країну на міжнародному пісенному конкурсі у 2017 році, щиро підтримав цьогорічних учасниць від України.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Білоруські музиканти Артем Лукʼяненко та Ксенія Жук поділилися у своїх соцмережах коротким відео, на якому заспівали уривок пісні Teresa & Maria. Таким чином вони підтримали представниць України та закликали єврофанів голосувати за дует alyona alyona & Jerry Heil.

Усім серцем з українськими дівчатами на Євробаченні 2024,
— написали артисти під дописом.
ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Нагадаємо, раніше представниці України розсекретили, які сенси було закладено в їх сценічні образи. Виявляється, alyona alyona виступає у справжній кольчузі, а Jerry Heil — у горілій сукні.