"Будь-яка українська жінка так і зробила б": Альона Альона прокоментувала своє падіння на репетиції Євробачення

Новини шоубізнесу
1 320
Станіслав Кармазін

Станіслав Кармазін

Редактор стрічки новин

Альона Альона та Джері Хейл
Фото: instagram.com/alyona.alyona.official

Співачка однієї фразою поставила на місце всіх критиків

Одна з українських представниць на Євробаченні 2024, реперка Альона Альона, яка гепнулася на сцені під час останнього прогону першого півфіналу, емоційно відповіла хейтерам на закиди щодо її епічного падіння. Подробиці - в нашому матеріалі.

Варто зазначити, що єврофани висловили слова підтримки на адресу Альони Альони. Ба більше, європейці побачили символ у цьому падінні.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Це ніби історія України, яка попри падіння бореться за свою ціль. Щодо цього конфузного епізоду, то Альона Альона зазначила у інтерв'ю Анні Тульєвій, що почуває себе добре. Окрім того, вона різко відповіла хейтерам, які останнім часом виливають на неї багато негативу.

У мене кольчуга після репетицій стала довшою, ніж була, тому що вона тягнеться. Я не очікувала, що наступлю на неї. Один зламаний ніготь, подряпане коліно й трохи порваний костюм – ще нічого не означає. Я встала й пішла зачитувати реп. Будь-яка українська жінка так і зробила б. Я встану і піду зачитаю ще краще, бо я вже маю досвід, як впасти і встати,
– сказала співачка.
ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Нагадаємо, раніше ми писали про те, що незважаючи на класний виступ, Альона Альона та Джері Хейл вилетіли з топ-3 можливих переможців Євробачення. Наразі Україні пророкують почесне четверте місце.