"Alyona Alyona та Jerry Heil точно увійдуть в пʼятірку переможців": DIANA GLOSTER, Тімур Мірошниченко та Євген Тріплов про "Євробачення-2024"

Новини шоубізнесу
1 349
Софія Мельник

Софія Мельник

Редакторка стрічки новин

Діана Глостер і Тімур Мірошниченко на передшоу Євробачення 2024, фото
Фото: пресслужба

Що насправді думають зірки про представниць України на пісенному конкурсі

У вівторок, 7 травня, у Мальме відбувся перший півфінал пісенного конкурсу “Євробачення-2024”. Окрім неймовірного запального шоу та чуттєвого виступу представниць України — дуету Alyona Alyona та Jerry Heil, не менш цікавим виявився й епізод передшоу, яке відбулося ще до трансляції півфіналу.

Співведучою цьогорічного передшоу та колегою незмінного коментатора “Євробачення” в Україні Тімура Мірошниченка стала співачка та сонграйтерка DIANA GLOSTER. До речі, одна з головних професійних мрій дівчини — побувати про той бік екрана — на великій сцені головного пісенного конкурсу Європи.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Перший епізод передшоу був присвячений обговоренню учасників цьогорічного конкурсу та прогнозування можливих результатів голосування глядачів.

До розмови долучився Євген Тріплов — відомий український продюсер, режисер та автор пісень, який поділився своєю експертною думкою щодо першого півфіналу “Євробачення-2024”.

За його словами, цьогоріч представниці України можуть увійти до ТОП-5 чи навіть до ТОП-3 серед усіх фіналістів.

Ведучі також відзначили не лише неймовірний номер українок на пісню “Teresa & Maria”, а й глибоку соціальну місію, що закладена в нього. Власне, український глядач теж не залишається осторонь “Євробачення-2024” та активно слідкує за перебігом подій у Мальме. Зокрема, цілих 38 тис. користувачів Мережі доєдналися до перегляду передшоу за участі DIANA GLOSTER і Тімура Мірошниченка в очікуванні 1-го півфіналу Євробачення 2024.

Чи справдяться прогнози Євгена Тріплова, співведучих DIANA GLOSTER й Тімура Мірошниченка, ми зможемо дізнатися вже в цю суботу, 11 травня. А поки що українцям лише залишається вболівати та всіляко підтримувати дівчат Alyona Alyona та Jerry Heil на їхньому шляху до перемоги цьогоріч у Мальме ❤️

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Нагадаємо, що у першому півфіналі відібрали перші 10 країн, які змагатимуться за перемогу на Євробаченні 2024. Хто увійшов до списку , окрім України, дізнавайтеся на ХОЧУ просто зараз!