"Чужими дітьми легше воювати?": Мосейчук потрапила в гучний скандал через свого сина, який живе закордоном

Новини шоубізнесу
746
Анна Мисюк

Анна Мисюк

Заступниця головного редактора

Наталія Мосейчук, фото
Фото: facebook.com/1plus1.NataliaMoseichuk

Телеведуча заявила, що не може нести відповідальність за рішення свого сина

Зараз здається, що війна не оминула жодного українця, адже на фронті нашу неньку захищають не тільки звичайні люди, а й зірки, наприклад, комік Віктор Розовий, який нещодавно отримав серйозне поранення . Однак є ті, кого це все не стосується… Поки Наталія Мосейчук веде шоу, в якому обговорює мобілізацію, її син спокійно живе закордоном.

Відома українська телеведуча Наталія Мосейчук потрапила в гучний скандал. Кілька днів назад вона випустила новий епізод свого авторського проєкту, в якому обговорювала мобілізацію. Під час шоу Мосейчук заявила , що більшість чоловіків будуть змушені піти в ТЦК та пройти ВЛК, адже зараз на фронті склалась ситуація "не така, щоб жарти жартувати" .

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Ці слова ведучої викликали хвилю обурення серед глядачів. Мосейчук назвали лицемірною. Зокрема через те, що вона активно підтримує мобілізацію, поки її син живе за кордоном й не планує йти воювати. Ось, які коментарі залишили глядачі, під випуском "Тема з Мосейчук": "Ведуча, який це вже сором!", "Яке ви маєте моральне право взагалі відкривати свій рот на тему мобілізації, коли ваш син закордоном?? Чужими дітьми легше воювати?", "Мосейчук, ви не маєте морального права підіймати цю тему, бо свого сина ховаєте за кордоном", "Чи є хтось більш огидний в українській журналістиці, а ні ж ця, так сказати «телеведуча»?! Абсолютна неадекватність, лицемірство, обман".

Коментарі під шоу Тема з Мосейчук
Фото: скриншот
Коментарі під шоу Тема з Мосейчук
Фото: скриншот

Пізніше Наталія Мосейчук підтвердила , що її старший син Антон зараз знаходить закордоном та додому повертатись не планує. За словами, ведучої син виїхав з України ще до війни у 2019 році. На його рішення вона впливати не може:

Мій старший син, 25-річний Антон, за три з половиною роки до повномасштабного вторгнення, 2019-го емігрував з України. Він отримав право на безплатне навчання у Німеччині, здобув там другу вищу освіту і зараз працює над вступом до аспірантури. То була і є його позиція. Я не могла вплинути на неї тоді, не можу й досі. Антон — сам відповідає за свої дії. Я – за свої. Решта моя родина в Україні.
Наталія Мосейчук з дітьми, фото
Фото: facebook.com/1plus1.NataliaMoseichuk

Також Мосейчук додала, що критика глядачів — це ніщо інше, як замовлена інформаційна атака на неї. Адже за кар’єру Наталії схожі скандали стаються не вперше.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Нагадаємо, що днями "Квартал 95" знову "вляпався" в скандал . Студію захейтили через жарт про військкома з Рівного.