Експродюсерка Лободи планує затискати путіністку Івлєєву по судах через шоу "Орел і решка"

Новини шоубізнесу
8 956
Юлія Кацаєва

Юлія Кацаєва

Заступниця головного редактора

Настя Івлєєва

Адже виявилося, що на московії почали зйомки популярного українського проєкту, хоча росіяни не мають жодних прав на його відтворення

Не тільки власний аналог Євробачення вирішили створити на московії, адже вже не перший раз у медіапросторі підіймається питання того, що на росії планують почати зйомки популярного проєкту "Орел і решка". Однак оскільки це шоу є українським, то продюсери не стали замовчувати та вже готуються судитися з росіянами, які планують викрасти черговий український проєкт. Усі подробиці дізнавайтеся на Хочу!

Нещодавно путіністка Настя Івлєєва, яка таємно відвідала тимчасово окупований Донбас, заявила про плани відновити популярне тревел-шоу на росії. Однак це відразу прокоментувала українська сторона.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Творець та продюсерка "Орел і решка" Нателла Крапівіна у коментарі "Дождю" зазначила, що не стане закривати на це очі. Знаменитість підкреслила, що у росії, а тим паче в Івлєєвої немає жодних прав на відтворення проєкту. Тому, в разі того, якщо зйомки дійсно стартують, Нателла відразу звертатиметься до суду.

Якщо вона спробує використати бренд або якісь основні елементи "Орла і Решки", я притягну її до судів у Європі, тому що мій бренд захищений по всьому світу, я чимало коштів у це вклала. І, боюся, подорожувати Настя зможе після цього тільки у своїх вологих фантазіях,
— прокоментувала Нателла Крапівіна.

Однак, як пише російське опозиційне видання "Можем объяснить", програму "Орел і Решка" вже знімають на росії! За інформацією інсайдерів, її ведучою стала саме Настя Івлеєєва, проте поки невідомо, коли самі та на якому каналі виходитиме проєкт. Але що інше відомо, так це те, що один із випусків програми росіяни хочуть зняти на окупованих територіях України.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Нагадаємо, нещодавно Андрій Бєдняков публічно звернувся до Івлєєвої , яка відвідала Маріуполь і розсипалася компліментами окупантам. Український шоумен теж співпрацював раніше з росіянкою, тому йому знайшлося що їй сказати.