Дружина зірки "Ліги сміху" Віктора Розового прокоментувала його стан після важкого поранення на фронті

Знаменитості
Юлія Кацаєва

Юлія Кацаєва

Заступниця головного редактора

Віктор Розовий

Ольга Розова повідомила, де зараз перебуває її чоловік та чи доправили його вже на лікування за кордон

Ольга Розова, яка тільки нещодавно стала дружиною відомого коміка та колишнього учасника "Ліги сміху" Віктора Розового, зробила заяву щодо стану свого чоловіка після того, як він отримав серйозну травму голови на фронті . Що відомо про стан захисника України — дізнавайтеся нижче!

За словами Ольги, Віктор продовжує перебувати в лікарні, де триває процес його відновлення. Поки що лікарі не дозволили транспортувати його за кордон, проте планується, що після поліпшення стану це стане можливим.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Про це дружина відомого українського захисника повідомила у себе в соцмережах. Окрім того, Ольга подякувала усім, хто цікавиться станом Віктора.

Наразі Віктор відновлюється в Україні, аж поки лікарі не дозволять подальших транспортувань за кордон. Дякуємо усім за питання у дірект, але відповідати кожному можливості немає. Це все, що можемо розповісти на зараз. Бережіть себе,
— зазначила вона у своєму Instagram.
Віктор Розовий

Також Ольга поділилася доброю новиною, що завдяки пожертвам, зібраним на лікування Віктора, вони змогли придбати техніку для військових. Зокрема, були придбані пристрої нічного бачення для 2 роти протитанкового батальйону 3 ОШБр.

За згодою Віктора, ми придбали для бійців 2 роти протитанкового батальйону 3 ОШБр прилади нічного бачення. Хлопці з 2 і 3 роти першими надали Віктору первинну допомогу. Патрік, Дід, Гун, Ісус, дякуємо вам за врятоване життя,
— додала Ольга Розова, висловлюючи подяку всім за допомогу та підтримку.
ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Нагадаємо, нещодавно стало відомо, що на фронті загинула відома українська журналістка Алла Пушкарчук. Про загибель захисниці з позивним Рута повідомив відомий журналіст Дмитро Крапивенко.