Вже сьогодні! Де дивитися прямий ефір другого півфіналу Євробачення 2024 українською мовою

Новини шоубізнесу
991
Юлія Кацаєва

Юлія Кацаєва

Заступниця головного редактора

Єробачення 2024
Фото: eurovision.tv

Розкриваємо усі найважливіші деталі другого дня міжнародного пісенного конкурсу

Представниці України, дует alyona alyona & Jerry Heil, вже пройшли до фіналу , вразивши європейську публіку надпотужним виступом . Однак сьогодні, у другому півфіналі конкурсу, ми нарешті дізнаємося повний список фіналістів, які змагатимуться за кришталевий мікрофон переможця . Тому ми вже з нетерпінням чекаємо початку онлайн-трансляції Євробачення 2024. А от де її дивитися та о котрій — дізнавайтеся нижче!

Онлайн-трансляція другого півфіналу Євробачення 2024 розпочнеться о 22:00. І якщо в перший день конкурсу за змогу пройти у фінал змагалося 15 конкурсантів, то цього разу їх буде на одного більше — 16.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Традиційно прямий ефір Євробачення 2024 буде транслюватися мовою оригіналу на офіційному каналі Європейської мовної спілки в YouTube. Але в Україні онлайн-трансляцію можна буде подивитися українською, що озвучуватиме незмінний коментатор Тімур Мірошниченко. Це буде доступно на телеканалі Суспільне культура, а також на офіційній сторінці YouTube і в застосунку “Дія”.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Нагадаємо, раніше ми повідомляли, що попри класний виступ, Альона Альона та Джері Хейл вилетіли з топ-3 можливих переможців Євробачення. Наразі Україні в фіналі пророкують почесне четверте місце.