Євробачення 2024: дивіться онлайн-трансляція другого півфіналу українською мовою (ВІДЕО)

Новини шоубізнесу
2 254
Юлія Кацаєва

Юлія Кацаєва

Заступниця головного редактора

Євробачення 2024
Фото: eurovision.tv

Сьогодні за шанс пройти до фіналу змагатимуться представники 16 країн, однак дістанеться він тільки найкращим

Перший півфінал Євробачення 2024 у Мальме відгримів з шаленим успіхом . Як мінімум вдалим він став для десятки кращих конкурсантів , які пройшли у грандфінал міжнародного пісенного конкурсу. Однак повний список фіналістів ми дізнаємося тільки сьогодні, наприкінці другого півфіналу. До речі, він ось-ось почнеться!

Сьогодні за шанс потрапити у грандфінал змагається 16 країн-конкурсантів. І хоча представниці України сьогодні не виступатимуть, від того ефір стає не менш цікавим, адже сьогодні ми вперше маємо змогу побачити повні виступи артистів. Зокрема і тих, хто цього року є основними конкурентами українського дуету alyona alyona & Jerry Heil.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Початок онлайн-трансляції, як і зазвичай, заплановано на 22:00. Нагадаємо, що оскільки у другому півфіналі Україна не бере участь, то і голосувати сьогодні ми теж не можемо. Тому, тільки спостерігаємо за яскравими перформансами, які транслюються на офіційному каналі Європейської мовної спілки в YouTube, а також на каналі Суспільне культура (на YouTube в тому числі) і в мобільному додатку “Дія”.

Онлайн-трансляція другого півфіналу Євробачення-2024 – дивитися онлайн:

Євробачення-2024: другий півфінал та коментаторська студія з Тімуром Мірошниченком

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Нагадаємо, що у першому півфіналі Jerry Heil серйозно травмувалася . Вже після свого виступу представниця України показала, як забила коліно прямо на сцені.