Грандфінал Євробачення 2024: коли і де дивитися онлайн-трансляцію українською мовою

Новини шоубізнесу
3 479
Юлія Кацаєва

Юлія Кацаєва

Заступниця головного редактора

Jerry Heil
Фото: eurovision.tv

Нарешті фінал, якого ми так довго чекали, відбудеться вже буквально за лічені години

Під час щорічного музичного конкурсу Євробачення 2024, що збирає мільйони глядачів, Україна готується вразити міжнародну публіку своїм виступом . Хоча й організатори, схоже, навпаки вирішили “злити” дует alyona alyona і Jerry Heil. І все ж, результати цьогорічного пісенного змагання будуть відомі вже завтра, після того, як виступлять всі учасники грандфіналу. А де його можна буде подивитися — дізнавайтеся нижче!

Гранд-фінал цьогорічного конкурсу відбудеться у відомому шведському місті Мальме вже цієї суботи, 11 травня. У заключному етапі Євробачення 2024 змагатимуться представники 26 країн : по 10 учасників з кожного півфіналу, а також країни Великої П’ятірки (Велика Британія, Німеччина, Іспанія, Італія та Франція), разом з країною-організатором — Швецією. Голосуватимуть у цьому етапі як журі, так і телеглядачі.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Трансляція гранд-фіналу розпочнеться о 22:00 за київським часом. Мовою оригіналу її можна буде подивитися на офіційному YouTube-каналі Європейської мовної спілки. А от переглянути онлайн-трансляцію Євробачення 2024 українською, з коментарями Тімура Мірошниченка, можна на таких платформах:

  • телеканал Суспільне Культура

  • сайт Суспільне Культура

  • сайт Суспільне Євробачення

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Нагадаємо, нещодавно стало відомо, що у першому півфіналі виступ alyona alyona і Jerry Heil ледь не зірвався через конкурентів. Однак представниці України, попри всі труднощі, змогли гідно виступити.