Робіть свій вибір! Як проголосувати у фіналі Євробачення 2024 за Україну або її суперників

Новини шоубізнесу
1 788
Юлія Кацаєва

Юлія Кацаєва

Заступниця головного редактора

alyona alyona та Jerry Heil
Фото: @muzvar_ua (Telegram)

Усього можна надіслати до 20 голосів, а далі – їх конвертують у бали

Завтра, 11 травня, о 22:00 за київським часом, світ буде прикований до екранів своїх пристроїв, очікуючи на визначення переможця фіналу Євробачення 2024 . Але найцікавіше — у цей день українці матимуть можливість підтримати свого фаворита та повпливати на результати голосування. Як саме це зробити — розповідаємо на Хочу!

Один зі шляхів віддати свій голос — через офіційний додаток Eurovision Song Contest, який доступний для користувачів Android та iOS. Голосувати слід тільки тоді, коли ведучі оголосять про відкриття ліній для голосування.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Ще один спосіб — надіслати SMS на номер 7576 з порядковим номером виступу улюбленого виконавця. Кожен глядач може надіслати до 20 голосів за країну, яка йому подобається. Зазначимо, що голосування почнеться перед виступом першого учасника. А кожен голос — конвертується у бал, який в результаті отримає країна-учасник.

Як проголосувати за Україну у фіналі Євробачення 2024

Щодо українських представниць alyona alyona & Jerry Heil, яких продюсери конкурсу намагаються “злити” , вони виступатимуть під номером 2. Голосувати за них зможуть не лише представники інших країн, а й глядачі з усього світу, які віднесуться до категорії "Решта світу". Але, важливо, що згідно з правилами конкурсу, неможливо голосувати за учасника зі своєї країни.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Нагадаємо, з кожним днем Євробачення 2024 все більше потопає у скандалах . Адже у категорію "іконічних танців" на конкурсі раптом додали зрадницю України Ані Лорак.