"У мене був з нею роман": знаменитий продюсер Сергій Перман ошелешив заявою про Ані Лорак

Новини шоубізнесу
5 355
Станіслав Кармазін

Станіслав Кармазін

Редактор стрічки новин

Ані Лорак
Фото: instagram.com/anilorak

Продюсер вперше прокоментував свої стосунки з Лорак

Популярний український продюсер Сергій Перман розповів про свою давню співпрацю з артисткою українського походження, а нині зрадницею Ані Лорак, яка змінює громадянство через два роки повномасштабної війни. Подробиці - в нашому матеріалі.

Зокрема, нещодавно Перман дав інтерв'ю українському журналісту Дмитру Гордону. Під час бесіди продюсер розкрив інформацію, яку артистка-путіністка раніше нікому не розголошувала.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Відтак, Гордон вирішив витягнути подробиці із співпраці Пермана і Лорак. В підсумку, Сергій розсекретив, які почуття, окрім робочих стосунків, пов'язували його з Лорак.

У мене з нею був роман, на той момент я був закоханий. Це був нерозділений роман. Я був у неї закоханий. Вона неймовірно талановита і красива жінка, з повною відсутністю розуму, на жаль,
- заявив Перман.

Окрім того, Сергій зізнався, що особисто він думає про зрадницьку позицію Ані. Отож, знаменитість зазначив, що йому шкода опальну артистку.

Її немає в моєму житті взагалі ніяк, у жодному вигляді. Я не знаю, що з нею відбувається, з ким вона зустрічається, чим вона живе. Мені не цікаво взагалі все, що відбувається з того боку,
- резюмував селебритіс.

Дивитися з 1:50

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Нагадаємо, раніше ми писали про те, як у категорії іконічних танців на конкурсі Євробачення раптом додали зрадницю України Ані Лорак. Невідомо, чи організатори дійсно припустилися помилки, чи спеціально спровокували скандал напередодні початку конкурсу.