"Герой" іспанської тероборони Потап несподівано заблокував свого колишнього кращого друга Позитива

Новини шоубізнесу
3 039
Юлія Кацаєва

Юлія Кацаєва

Заступниця головного редактора

Позитив зізнався, чи намагався зʼясувати стосунки зі своїм колишнім продюсером та близьким товаришем

Український виконавець Олексій Завгородній, більш відомий під псевдонімом Позитив, розповів не тільки про свої стосунки з коханою , а й про спілкування з колегою Потапом. Ці два чоловіки були давніми друзями та колегами на музичній арені та співпрацювали відразу в декількох проєктах одночасно. Проте несподівано для всіх їх близька дружба розірвалася з незрозумілих причин.

Під час інтерв'ю для програми "Тур Зірками", Позитив зізнався, що Потап заблокував його в соціальних мережах, тож він втратив можливість стежити за життям свого колеги. При цьому артист не зазначив, що могло підштовхнути його експродюсера до такого рішення.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Втім, схоже сам Позитив не сильно цим переймається. Співак підкреслив, що не намагався після того завʼязатися з Потапом, чи його дружиною — співачкою Настею Каменських, аби зʼясувати стосунки. Натомість артист впевнений, що час розставить все по своїх місцях.

Мене заблокував у соцмережах Потап і я не бачу, що він робить. Я не знаю через що це сталося.
Я нічого не з'ясовував і не буду, і не хочу. Як зустрінемося, побачимося, то з'ясуємо,
— зазначив Позитив.
ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Нагадаємо, Позитив відверто заговорив, чи готові вони з Юлією Сахневич вперше стати батьками . Тривалий час артист приховував особисте життя, проте віднедавна став відкрито говорити про плани на майбутнє.