“Це все феєрично”: Позитив поставив на “п’єдестал крінжу” творчість свого колишнього кращого друга Потапа

Зірки
1 578
Юлія Кацаєва

Юлія Кацаєва

Заступниця головного редактора

Positiff та Потап
Фото: instagram.com/realpotap/

Артист зізнався, чи спілкується зараз з експродюсером та прокоментував інтерв’ю Насті Каменських, яке рознесли в Мережі на меми

Відомий український співак POSITIFF, ексдружина якого, схоже, вдруге вийшла заміж , прокоментував свої стосунки з Потапом. Відомо, що останнім часом вони не спілкуються, а от як артист ставиться до творчості свого експродюсера, яку активно висміюють у соцмережах — дізнавайтеся на ХОЧУ.ua !

В бліцінтерв'ю "Нашого радіо" Позитив зізнався, що наразі він не спілкується з Потапом. Цікаво, що між артистами не було жодних конфліктів, проте їх дружба зійшла нанівець після розлучення Завгороднього (справжнє ім’я співака) з першою дружиною Анною Андрійчук.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

До речі, остання є кращою подругою дружини Потапа Насті Каменських, яку теж часто висміюють у соцмережах. Проте на “п’єдестал крінжу”, Позитив би не ставив ні її творчість, ні дивне інтерв’ю співачки. Адже, за словами артиста, Потапа у цьому їй не перемогти. Так, на питання “Що гірше — пісні Потапа чи інтерв'ю Каменських?” POSITIFF:

Це все феєрично.
Відповів
Positiff та Потап
Фото: instagram.com/realpotap/
ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Нагадаємо, нещодавно POSITIFF запрем’єрив музичну драму про втрачену любов. Треком “Гаснуть ліхтарі” співак вирішив занурити своїх шанувальників у світ нічної меланхолії.