"Наше найбільше у світі щастя": ведуча Іванна Онуфрійчук разом з чоловіком показала, хто саме у них народиться (ВІДЕО)

Новини шоубізнесу
1 467
Станіслав Кармазін

Станіслав Кармазін

Редактор стрічки новин

Ведуча Іванна Онуфрійчук
Фото: instagram.com/ivannaonufriichuk

Подружжя влаштувало гендер-паті

Відома українська телеведуча Іванна Онуфрійчук, яка чуттєво оголосила про свою вагітність, вирішила розсекретити стать майбутнього первістка. Подробиці - в нашому матеріалі.

Отож, щоб ця важлива подія запам'яталася, Іванна та її чоловік, казахський бізнесмен Алмаз вирішили організувати гендер-паті у Швейцарії. На своє святкування подружжя запросило рідних та близьких людей.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:
Related video

Цікавим є те, що як Іванна, так і Алмаз вже знали, хто саме у них народиться, але до останнього тримали інтригу і намагалися навіть обманути своїх гостей. Вони пропонували їм вгадати, на кого ж саме вони чекають.

Ми не скажемо, на кого ми чекаємо, тому що ми вже знаємо. А от гості наші не знають. Тому сьогодні вони поділилися на різні команди: за хлопчика і за дівчинку. Рідні та друзі вгадували дату, коли з'явиться малеча, розмальовували слинявчики,
—  ділилася Онуфрійчук.

Отож, варто зазначити що всі карти Іванна та алмаз не стали відразу розкривати. Вони спочатку презентували торт у рожевих та синіх кольорах. Відтак, гості подумали, що чоловік та дружина чекають на двійню. Проте, це був лише блеф, адже дещо пізніше на подвір'ї пара випустила кольоровий дим синього кольору. Це означає те, що у них народиться син.

Наше найбільше у світі щастя! Дякую, що обрав нас своїми батьками, синочку,
— зворушливо написала Іванна.
ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Нагадаємо, раніше ми писали про те, як ведуча Іванна Онуфрійчук повідомила, чи народжуватиме в Україні та чи буде присутнім її чоловік на пологах. Зірка українського ТБ розсекретила ставлення її коханого до партнерських пологів.