Українська ведуча Іванна Онуфрійчук повідомила, чи народжуватиме в Україні та чи буде присутнім її коханий на пологах

Новини шоубізнесу
1 712
Станіслав Кармазін

Станіслав Кармазін

Редактор стрічки новин

Іванна Онуфрійчук
Фото: Скриншот

Зірка українського ТБ розсекретила ставлення її коханого до партнерських пологів

Популярна українська телеведуча, зірка шоу “Танці з зірками” Івана Онуфрійчук, яка розсекретила, що чекає на дитину, назвала країну, в якій народжуватиме свого первістка. Подробиці - в нашому матеріалі.

Відтак, через те, що в Україні війна, Іванна прийняла рішення народжувати за кордоном. Окрім того, вона заявила про готовність свого обранця брати участь у партнерських пологах.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Отож, подружжя зупинило свій вибір на Швейцарії та тамтешній лікарні. Про це Онуфрійчук повідомила у своєму інтерв'ю.

Зараз проживаємо у Швейцарії, вся моя сім’я тут, тому народжувати планую також тут. Клініку шукали недовго. Я пошукала лікарні, почитала інформацію в Інтернеті — і ми обрали сучасний варіант у нашій місцевості. Тут мені сподобалося, що в одній з пологових кімнат, за бажанням жінки та з дозволу лікарів, можна народжувати у ванній,
- поділилася Онуфрійчук у своєму інтерв'ю Jet Setter.

Онуфрійчук розповіла, що вони з чоловіком обрали партнерські пологи. При цьому, ведуча зазначила, що її обранець став ініціатором такого важливого рішення. Справа в тому, що Алмаз - надзвичайно емоційний чоловік, а лікарі не радять, щоб емоційні чоловіки були біля дружин під час народження дитини. Відтак, тепер у Іванни тепер є сумніви.

Ми з коханим плануємо саме партнерські пологи. Єдине, за що я хвилююся, це за те, що Алмаз досить емоційний, а лікарі не радять брати на парні пологи емоційну людину. Кажуть, що зайві емоції поряд можуть збивати жінку та не давати розслабитись і зосередитись. Та я сподіваюся, що мені все ж вдасться налаштувати чоловіка правильно, і ми разом підготуємося до парних пологів. Тим паче він сам цього дуже хоче.
- резюмувала Іванна Онуфрійчук.
ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Нагадаємо, раніше ми писали про те, як дружина Євгена Кота розсекретила, де планує народжувати. Вона також зізналася, чи буде присутнім на її пологах чоловік.