Шоу, яке хочеться побачити ще раз: Макс Барських оголосив концерт на біс у столичному "Палаці спорту"

Новини шоубізнесу
612
Юлія Кацаєва

Юлія Кацаєва

Заступниця головного редактора

Макс Барських
Фото: пресслужба

Благодійний виступ співака "Зорепад. На біс" запланований на 17 травня 2024 року. Квитки вже у продажу!

1 грудня 10 тисяч глядачів стали свідками наймасштабнішого шоу українського артиста від початку повномасштабного вторгнення. Концерт на підтримку першого україномовного альбому “Зорепад” для слухачів без перебільшення став легендарним, а для самого Макса Барських — квінтесенцією музичних пошуків та трансформацій за період довжиною майже у два роки. 

Тому Макс Барських планує повторно зустрітися з прихильниками та виконати наживо власні хіти. Як і попередній виступ артиста, концерт на біс матиме благодійний характер, кошти з якого будуть спрямовані на цільові потреби українських захисників.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:
Related video

Повторний виступ "Зорепад. На біс" запланований на 17 травня. А квитків залишилося зовсім мало, тому покваптеся!

Все можливо, навіть в такі моменти, коли, здається, що все втрачено. Зовсім нещодавно я думав, що назавжди попрощався зі сценою, але в долі на кожного з нас є свій план. Я щасливий, що в мене є можливість обʼєднувати людей, надихати та бути корисним суспільству. Тому, чекаю кожного 17 травня на тому ж місці! До зустрічі в Палаці спорту,
— коментує концерт на біс Барських. 
ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Нагадаємо, що саме на першому концерті “Зорепад” Макс Барських зняв чуттєвий саундтрек для документалки Алана Бадоєва про війну "Довга Доба”. Тоді артист виконав ліричною композицією "Soldier” наживо, викликавши бурю емоцій у глядачів.