Перейменував ще до розлучення: Волошин розповів, як Трінчер підписана в нього в телефоні

Новини шоубізнесу
3 246
Анна Мисюк

Анна Мисюк

Заступниця головного редактора

Трінчер і Волошин, фото
Фото: instagram.com/annatrincher_official

Блогер зізнався, що перейменував її контакт ще задовго до розлучення

Олександр Волошин, який нещодавно припустив, чи був би корисним на фронті, відверто розповів, як колишня дружина підписана в нього в телефоні. Детальніше читайте в нашому матеріалі!

Розлучення Анни Трінчер та Олександра Волошина викликало справжній шок у прихильників. Всі до останнього сподівались, що це хайп чи просто довга сварка, однак пара таки розійшлась . Та попри те, що з моменту розлучення вже минуло чимало часу, шанувальників досі хвилюють деталі їх особистого життя.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Нещодавно Волошин розкрив нові деталі їх стосунків з Анею Трінчер. Блогер зізнався , як підписана його колишня в телефоні.

Олександр розповів, що раніше Трінчер була підписана у нього як "кохана". Але він перейменував її ще до розлучення, коли вони сильно посварилися.

Як пояснив Волошин, вони з Трінчер якось розсварилися перед виходом її нового кліпу, тому він перейменував її на "Аню". А потім блогер просто забув, тож вона й досі так підписана в його телефонній книзі:

Вона підписана просто — "Аня". Дуже довго була кохана.
ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Нагадаємо, що раніше Олександр Волошин заявив, що подавав свою кандидатуру на шоу "Холостяк". Колишній чоловік Анни Трінчер вже готовий до нових стосунків.