Тоня Матвієнко вперше заговорила про колишнього чоловіка, від якого народила у 17 років

Новини шоубізнесу
7 904
Юлія Кацаєва

Юлія Кацаєва

Заступниця головного редактора

Тоня Матвієнко
Фото: instagram.com/tonya_matvienko

Артистка зізналася, як познайомилася зі своїм першим чоловіком, у шлюбі з яким була 10 років

Стосунки зі своїм першим чоловіком, від якого Тоня Матвієнко зараз виховує 25-річну доньку , артистка завжди тримала у секреті. Проте нещодавно співачка все ж наважилася відхилити завісу особистого життя. Усі деталі дізнавайтеся на Хочу!

Під час розмови на у шоу “ Ранковий Двіж “ Тоня Матвієнко чи не вперше публічно розповіла про своє перше кохання. Артистка зізналася, що познайомилася з чоловіком через спільного друга.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

За словами артистки, тоді вона щиро покохала чоловіка та не уявляла свого життя без нього. І навіть коли вона завагітніла у 17 років — була безмежно рада такій новині. Проте через 10 років їх шлюб переживав кризу, у звʼязку з чим Тоня Матвієнко подала на розлучення.

У мене був однокласник, він мене познайомив зі своїм другом, і я вийшла за нього заміж — це мій перший шлюб був. Я народила дитину, і він каже: "Блін, Тоню, я тебе все життя любив". Кажу: "Так чого ти не сказав?" А він каже: "А я боявся”,
— розповіла Тоня Матвієнко.
ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Нагадаємо, нещодавно чоловік Тоні Матвієнко зізнався, який подарунок від нього не хотіла приймати кохана. Арсен Мірзоян розсекретив, що подарував дружині на день народження.