Закохалась в одруженого чоловіка та з дитинства їздила на гастролі: цікаві факти про Тоню Матвієнко

Знаменитості
Анна Мисюк

Анна Мисюк

Заступниця головного редактора

Тоня Матвієнко, фото
Фото: instagram.com/tonya_matvienko/

Сьогодні Заслужена артистка України святкує день народження

Тоня Матвієнко — талановита та доволі відома українська співачка. Здається, зіркове майбутнє чекало на неї з народження, адже вона зростала в сім'ї великої артистки, однак сама Тоня доклала чимало зусиль, аби стати тією, ким вона зараз є. Цікаві факти про Матвієнко, яка нещодавно розчулила прем'єрою пісні , що адресована мамі, читайте далі в нашому матеріалі. 

11 цікавих фактів з біографії Тоні Матвієнко

Тоня Матвієнко народилась 12 квітня 1981 року в Києві. Вік — 43 роки. Знак Зодіаку — Овен. Зріст — 171 см, вага — 55 кг.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Майбутня зірка зростала в сім'ї справжніх митців — художника-монументаліста Петра Гончара та народної артистки Ніни Матвієнко. Також в неї є два брати — Андрій та Іван.

Мама сильно вплинула на становлення Тоні. Коли їй було 10 років, вона відправилась в перші гастролі з мамою в США. А у віці 11 років заспівала Гімн України на Майдані Незалежності.

За освітою Тоня — піарниця та співачка. Вона закінчила КНУКіМ.

У музичну індустрію Матвієнко потрапила не одразу. Після закінчення університету вона певний час працювала піар-менеджером. У 2006 році Тоня стала солісткою камерного оркестру "Київські камерати", де співала її мама. А у 2007 записала першу пісню — "Не метелиця лугом стелиться".

У 2011 році Тоня Матвієнко брала в участь в шоу "Голос країни". Попри те, що до неї ніхто з зіркових тренерів не повернувся, продюсер проєкту вирішив дати їй шанс. Перемогу вона не здобула, але дійшла до фіналу. Також співачка брала участь у Нацвідборі на Євробачення у 2016 році.

Цікава тема — особисте життя Тоні Матвієнко. Зірка була двічі одружена. Від першого чоловіка вона має дочку Уляну. А з другим чоловіком Арсеном Мірзояном вона познайомилась, коли той був одружений. Між зірками швидко з'явилась симпатія й Арсен пішов від дружини. У 2016 році в пари народилась донька Ніна, а у 2017 вони одружились.

Тоня Матвієнко Арсен Мірзоян, фото
Фото: instagram.com/tonya_matvienko/
Тоня Матвієнко Арсен Мірзоян, фото
Фото: instagram.com/tonya_matvienko/
Тоня Матвієнко з чоловіком та донькою, фото
Фото: instagram.com/tonya_matvienko/
Чоловік Тоні Матвієнко, фото
Фото: instagram.com/tonya_matvienko/

У Тоні Матвієнко є доволі пікантне тату. На попереку зірки є малюнок у вигляді сакури та знаку зодіаку Овен.

Фото: instagram.com/tonya_matvienko/

Тоня вірить в гороскопи та прикмети.

Зірка та її другий чоловік тривалий час жили під одним дахом з мамою Тоні.

Після початку війни Тоня влаштувалась викладачкою в КНУКіМ.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Нагадаємо, що не так давно співачка заявила, що більше не хоче мати дітей з Арсеном Мірзояном. Дізнайтеся, чому Тоня Матвієнко прийняла таке рішення.