"Мені потрібно навчитися жити без мами й без Уляни": Тоня Матвієнко розповіла, чим живе її 25-річна донька

Новини шоубізнесу
17 278
Станіслав Кармазін

Станіслав Кармазін

Редактор стрічки новин

Антоніна Матвієнко з донькою
Фото: instagram.com/tonya_matvienko

Співачка зізналася, що її донька мешкає окремо від неї з коханою людиною

Знаменита українська співачка Антоніна Матвієнко вирішила привідкрити завісу життя своєї 25-річної доньки Уляни. Подробиці - в нашому матеріалі.

Відтак, донька легендарної Ніни Матвієнко заявила, що її старша дочка реалізувалася в режисерській професії. Наразі вона стрімко розвивається у цьому напрямі.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Тоня зізналася, що онучка покійної Ніни Митрофанівни вже зустріла своє кохання та проживає окремо від мами в орендованій квартирі. Антоніна відверто зізналася, що інколи їй не вистачає доньки.

Мені її дуже не вистачає, але вона вже доросла дівчина і в неї повинне бути своє життя. Мені потрібно навчитися жити без мами й без Уляни,
- поділилася Матвієнко у своєму інтерв'ю програмі "Ближче до зірок".

Окрім того, варто зауважити, що тепер у будинку разом з родиною Антоніни проживає її тато. Відтак, після кончини дружини Петро Гончар повернувся до доньки і тепер допомагає їй виховувати 8-річну онуку Ніну.

Тато каже, що "хто ж мене старенького буде доглядати". А так зараз він і з Ніною може допомогти. Раніше здебільшого були дівчата, а тепер одні чоловіки. Нехай командують,
- резюмувала знаменитість.
ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Нагадаємо, раніше ми писали про те, як Арсен Мірзоян зізнався, який подарунок від нього не хотіла приймати Тоня Матвієнко. Чоловік відомої співачки розсекретив, що подарував коханій на день народження.