44-річна Маша Єфросиніна ошелешила зізнанням про інсульт: "Зі мною сталася панічна атака" (ВІДЕО)

Новини шоубізнесу
2 081
Юлія Кацаєва

Юлія Кацаєва

Заступниця головного редактора

Маша Єфросиніна
Фото: instagram.com/mashaefrosinina

Відома ведуча зізналася, що у критичний момент вона була впевнена, що переживає гостре порушення мозкового кровообігу

Телеведуча Маша Єфросиніна, сестра якої живе на росії , зізналася, що пережила страшний момент, коли подумала, що в неї стався інсульт. Що про це відомо — дізнавайтеся на Хочу!

В інтерв'ю з блогеркою Анітою Соловей, яка пережила інсульт у прямому ефірі , Єфросиніна розповіла, що важкий публічний осуд, який на неї навалився, спричинив панічну атаку. При чому під час цієї атаки телеведуча відчула настільки сильний страх, що припустила, ніби в неї стався інсульт.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Маша зізналася, що в той момент їй було дуже страшно, оскільки вона не могла зрозуміти, що саме відбувається з її тілом. Вона зазначила, що публічний тиск і стрес можуть призвести до серйозних проблем зі здоров'ям. Після цієї ситуації телеведуча почала більше уваги приділяти своєму стану, та почала дізнаватися детальніше дізнаватися про таку серйозну хворобу, як інсульт.

Я проходила через чергову, дуже важку хвилю хейту, який емоційно я важко переношу.
Зі мною сталася панічна атака в піку того, що я не змогла впоратися з тією купою негативу, яка на мене лилася. І в цій панічній атаці я майже запевнила себе, що в мене інсульт. І коли їхала швидка, і коли приїхала моя подруга, я в неї все питала: “В мене інсульт?”,
— розповіла Маша Єфросиніна.
ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Нагадаємо, нещодавно відомий блогер натякнув, що у чоловіка Єфросиніної є коханка . Богдан Беспалов заявив, що знає про особисті секрети відомої телеведучої.