"У мене є лише одна відповідь на це...": Маша Єфросиніна висловилася про стосунки з сестрою, що живе на росії

Новини шоубізнесу
2 532
Юлія Кацаєва

Юлія Кацаєва

Заступниця головного редактора

Маша Єфросиніна та Ліза Ющенко
Фото: instagram.com/mashaefrosinina

Телеведуча відверто відповіла, чи спілкується з Лізою Ющенко, яка замовчує війну в рідній Україні

Відома телеведуча Маша Єфросиніна публічно визнала свою причетність до зросійщення українців , проте її молодша сестра Ліза Ющенко — явно не поспішає інтегруватися в українське середовище. Натомість колишня невістка Віктора Ющенко продовжує жити у московії та перебуває в офіційному шлюбі з російським бізнесменом. Що про це каже сама Маша Єфросиніна — дізнавайтеся нижче!

З початку широкомасштабної війни в публічному просторі не раз підіймалося питання того, що рідна сестра телеведучої замовчує війну, а тим самим підтримує вторгнення рф. Водночас сама Маша увесь цей час намагалася уникати питань про Лізу.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

І все ж, в нещодавньому інтервʼю “Українській правді” Маші Єфросиніній довелося дати чесну відповідь, чи продовжує вона підтримувати звʼязок з сестрою, що замовчує війну. За словами ведучої, для неї це дуже важка тема, яку б вона не хотіла висвітлювати на публіку.

У нас немає зараз спілкування як у сестер взагалі. Мені дуже боляче про це говорити. Тому що зараз мої емоції і мої почуття перестануть бути моїми, а стануть предметом обговорення людей, які до цих почуттів не мають жодного відношення, а тим паче емпатії,
— сказала Маша Єфросиніна.
Маша Єфросиніна та Ліза Ющенко
Фото: instagram.com/mashaefrosinina

І все ж, виправдовувати чи публічно засуджувати сестру Маша не стала. Ведуча лише зазначила, що вона несе відповідальність виключно за власні дії, тому не має відповідати за Лізу Ющенко.

У мене лише є одна відповідь на це: я ніяк не можу нести відповідальність за дії інших людей, рідні вони мені чи ні,
— додала Маша.
ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Нагадаємо, нещодавно Олександр Волошин різко "оцінив" Машу Єфросиніну . Блогер назвав головну умову, за якої погодиться на її інтервʼю.