"Під час Другої світової війни таких людей називали "панікерами": журналістка Наталія Мосейчук дала неоднозначний коментар стосовно мобілізації

Новини шоубізнесу
771
Софія Мельник

Софія Мельник

Редакторка стрічки новин

Наталія Мосейчук
Фото: кадр з відео

Журналістка поцікавилася у свого співрозмовника, що робити з людьми, які не підтримують мобілізацію

Знаменита українська тележурналістка Наталія Мосейчук, яка нещодавно потрапила в гучний скандал через свого сина, який живе не в Україні, знову викликала неабияку увагу до своєї персони. Подробиці - в нашому матеріалі.

Отож, в одному із своїх крайніх інтерв'ю Наталія висловилася стосовно громадян, які не підтримують примусову мобілізацію. Мосейчук порівняла їх із так званими “панікерами”, які мали місце бути у Другій світовій війні.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

У розмові з психіатром Олегом чабаном Наталія зазначила, що таких людей у ту війну розстрілювали, щоб вони не заважали. Ведуча цілком серйозно поцікавилася у Чабана, що робити із панікерами сучасного зразка.

Під час Другої світової війни таких людей називали "панікерами" і з ними вступали у взаємозв'язок люди, які були відповідальні за те, щоб "хоча б ці не заважали і кандалами на ногах не були", тобто пристрілювали", що робити з "панікерами ХХІ сторіччя?
— поцікавилась телеведуча.
ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Нагадаємо, раніше ми писали про те, як Андрій Хливнюк відповів, чи є мобілізація в Україні настільки нагальною. Артист розповів, що в нього є знайомі на фронті, які будують стояти до кінця.