Коли маска інтелігенції спала: режисер Олександр Роднянський поскандалив з відомою колегою та забанив її (ФОТО)

Новини шоубізнесу
15 188
Софія Мельник

Софія Мельник

Редакторка стрічки новин

Олександр Роднянський
Фото: Скриншот

Перепалка між знаменитостями відбулася під постом Роднянського про режисера Сергія Лозницю

У світі українського шоу-бізнесу і дня не минає без скандалу. Чергові його прояви відбулися довкола трьох режисерів. Подробиці - в нашому матеріалі.

Отож, між режисером Олександром Роднянським та його колегою Анастасією Тихою виникла перепалка в мережі. Як виявилося, Олександр розповсюдив пост про режисера білоруського походження Сергія Лозницю.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

До речі до нього від початку широкомасштабної війни доволі різне ставлення в українському шоу-бізнесі. Зокрема, це пов’язано з його виключенням з Української кіноакадемії. Тиха дорікнула Роднянському щодо його ставлення до молодих режисерів. Про це повідомило видання Інформатор .

За ці роки багато чого трансформувалося. Виросло покоління людей, про яке ви нічого не знаєте. І коли ви в коментарях тикаєте молодим режисерам і режисеркам, вказуючи їм "їхнє місце", мовляв: "от станеш кимось – тоді поговоримо" – то це вкотре підтверджує, що ви не просто не знаєте, а й не маєте жодного імпульсу хоча б якоїсь мінімальної цікавості до тих, хто будує українське кіно сьогодні, знімає кіно про цю війну, ризикуючи життям, допоки пан "самий известний режиссер" обдзвонює пів кінематографічного Києва у пошуку кінооператорів, які погодяться для нього щось зняти,
– написала Анастасія.
Ви написали, що вас дратує, що я пишу як кінематографіст, який працює з кращими режисерами Європи на головних ринках світу? Ви при своєму глузді? Я точно не "голос" ніякої української кіноіндустрії. Хоча б з тієї причини, що її не існує. Ви живете нахабно за рахунок платників податків і вимагаєте вас утримувати. Заради бога. Живіть у своєму маленькому світі, але зробіть хоч щось, що оцінять за межами вашого "контексту". Забудьте про інших. Про мене. Про Лозницю. Ми про вас нічого не чули. Не знаємо. Ви відомі лише як спільнота, яка проголосувала за виключення з якоїсь організації талановитого й безкомпромісного режисера. Більше нічим. На жаль,
– зазначив Роднянський та заблокував Тиху.

Скриншоти з коментарями Роднянського опублікував телеграм-канал Чорний Лотос. Наразі під постом режисера вже не можна побачити ці коментарі.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Нагадаємо, раніше ми писали про те, як польський режисер Патрік Вега на кінофесті у Каннах представив фільм про путіна. У кінці фільму російський диктатор помирає.