Актриса Аліна Кошарна розповіла про свої ранкові ритуали: "Помовчати — це обов’язково"

Новини шоубізнесу
1 095
Анна Мисюк

Анна Мисюк

Заступниця головного редактора

Аліна Кошарна, фото
Фото: instagram.com/alina_kosh/

Зірка українських серіалів поділилася, як за допомогою голосу заряджається енергією на весь день

У зірок є свої секрети. Наприклад, Артур Пивоваров не виходить на сцену без обіймів з командою, а ось у зірки серіалу "Зв’язок" Аліни Кошарної є певні ранкові ритуали.

Акторка та радіоведуча Аліна Кошарна за лаштунками шоу "єПитання" дала кілька порад, як дбати про свій голос, особливо, якщо це ваш робочий інструмент. За її словами, саме голос може зарядити нас енергією на весь день.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:
За роки роботи в мене вже є сформована ранкова звичка, яка "пробуджує" голос: оскільки о 8 ранку в мене вже ефір на радіо, дорогою до роботи я спочатку розспівуюсь у машині, а потім співаю свої улюблені пісні! Це плюс і для голосу, і для настрою. Адже мені вдалося перетворити це на справжній ранковий ритуал, який заряджає на весь день,
— ділиться Аліна Кошарна.

А от активне використання голосових зв’язок може призвести до їх перевтоми та навіть до серйозних ускладнень і захворювань. Акторка радить усім, чия професія пов’язана з голосом, дбати про нього та берегти, особливо, коли відчуваєте дискомфорт:

Взагалі, якщо дбайливо ставитися до свого здоров’я, то треба намагатися зменшити навантаження на зв’язки! Тобто, помовчати — це обов’язково. Але з професією акторки, а також з роботою на радіо я не завжди можу дати голосовим зв'язкам необхідний відпочинок. Доводиться викручуватися всіма можливими способами. Це і спеціальні вправи для зв’язок, і пігулки, наприклад, мені допомагає ісландський мох. Також дієві трав’яні чаї. 
ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

А ось раніше ще одна відома актриса Даша Петрожицька розповіла про те, як перейшла на українську мову . За словами зірки, спочатку їй було досить важко.