Актриса Аліна Кошарна заговорила про ворожіння: "Я залежна від астрологічних прогнозів"

Знаменитості
5 818
Анна Мисюк

Анна Мисюк

Заступниця головного редактора

Аліна Кошарна, фото
Фото: instagram.com/alina_kosh/

В ефірі «єПитання», яке виходить щопонеділка о 20:00 на Новому каналі, Аліна Кошарна напророкувала майбутнє ведучій шоу Лесі Нікітюк

Аліна Кошарна — вельми різностороння особистість. Нещодавно зірка українських серіалів давала поради, як правильно починати ранок , а тепер зізналась, що час від часу не проти поворожити.

З початком повномасштабного вторгнення карти таро переживають новий пік популярності. Тарологи прогнозують тривалість війни, їх цитують українські видання, а TikTok запустив окремий розділ для поціновувачів віщування. У скетчкомі про стосунки на відстані під час війни «Звʼязок» (Новий канал) також була героїня, яка часто зверталася до карт по відповіді — Настя. 

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Роль персонажа з третім оком дісталася Аліні Кошарній. За лаштунками шоу «єПитання», яке Новий канал показує щопонеділка о 20:00, акторка розповіла про ставлення до такого виду передбачень.

Упевнена, що за час великої війни кожен українець хоча б раз зависав над відео з заголовком «Таро пророкують перемогу». Адже мозок і душа хочуть надії! І, звісно, я вірю в астрологію й тарологію. Тому повністю розумію свою героїню «Звʼязку» Настю. Чесно кажучи, я залежна від астрологічних прогнозів, стежу за ретроградним Меркурієм і знаю свій асцендент,
— каже Аліна Кошарна.

Між раундами «єПитання» зірка напророчила прекрасне майбутнє тим, хто народився під знаком зодіаку Терези, а саме ведучій проєкту Лесі Нікітюк. Ба більше, на радіо, де акторка веде ранкове шоу, вона заснувала рубрику «Тартараро».

І тут замість звичайних гороскопів дістаю карту дня для слухачів. По фану, я не вмію ворожити, але вивчила значення. Також я знаю тонкощі самого процесу. Мені час від часу ворожать. Подружка займається таро і, звісно, за кожними нашими дівочими посиденьками лунає: «Діставай колоду!»,
— з посмішкою додає зірка серіалу Нового каналу.
ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Цікаво, що на шоу «єПитання» зірки частенько діляться різними одкровеннями. Наприклад, нещодавно співак Позитив розповів про те, які цікаві традиції є в його стосунках з загадковою коханою.