Аж 6 країн хотіли відмовитися від виступу у фіналі Євробачення-2024: вони майже влаштували бойкот конкурсу

Новини шоубізнесу
6 093
Анна Мисюк

Анна Мисюк

Заступниця головного редактора

Євробачення, фото
Фото: eurovision.tv

Дізнайтесь, що відбувалось за лаштунками популярного музичного конкурсу

Євробачення-2024 минуло не без скандалів. Була й гучна дискваліфікація , про яку досі говорять в Мережі. Але, як виявляється, ми ще всього не знаємо. Аж 6 країн планували відмовитись від участі в конкурсі. Детальніше про це читайте в нашому матеріалі.

Як відомо, Євробачення ніколи не минає без скандалів. Щороку стається щось нове і 2024-й — не виключення.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Отже, стало відомо, що такі країни, як Норвегія, Велика Британія, Греція, Португалія, Швейцарія та Ірландія хотіли вийти з фіналу Євробачення-2024. Чому? Через ті самі скандали на конкурсі — дискваліфікацію представника Нідерландів Йоста Кляйна та скандальну участь росіянки, яка вже довгий час мешкає в Ізраїлі.

Як повідомляє Телеграм-канал "Український Шоу-Бізнес", Європейська спілка радіомовлення і телебачення (EBU) разом зі шведським телебаченням (SVT) вели перемовини з представниками цих країн. Лише за 25 хвилин до початку гранд-фіналу їм довелось вмовити конкурсантів продовжувати участь в конкурсі.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Впевнені, це далеко не все, що відбувалось за лаштунками Євробачення. Не так давно глядачам показали, як насправді виглядав номер переможця Немо.