Важко впізнати! В Мережі показали, як епатажна співачка з Ірландії Bambie Thug виглядає без макіяжу (ФОТО)

Знаменитості
45 224
Анна Мисюк

Анна Мисюк

Заступниця головного редактора

Bambie Thug, фото
Фото: instagram.com/bambiethug

Виявляється, що Bambie Thug була доволі милою та ніжною дівчиною

Ті, хто бачили виступ Bambie Thug на Євробаченні-2024, ймовірно, були шоковані цим моторошним номером. Попри те, що образ ірландської співачки багатьом не прийшовся до душі, мова про неї не вщухає й досі. А ще користувачам стало цікаво, а як зірка виглядала до популярності, тож вони знайшли її стару сторінку на Фейсбуці й "викрали" кілька архівних фото. Дивіться хутчіше в нашому матеріалі на Хочу!

Bambie Thug — співачка, яка цьогоріч представляла Ірландію на Євробаченні з піснею Doomsday Blue. Зірка представляє себе як небінарну особу — ані жінкою, ані чоловіком — й просить звертатись до себе, як "вони".

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:
Related video

Крім цього, Bambie Thug практикує чаклунство. Судячи з номера зірки неважко було здогадатись, що вона має хоча б мінімальне відношення до темних сил, аже на сцені Євробачення вона провела магічний ритуал.

А ще Bambie Thug неважко з кимось сплутати. В неї доволі епатажний та моторошний образ. Дівчина робить собі в прямому сенсі цього слова страшний грим. Вам цікаво, як вона виглядає без цього макіяжу? Днями в Мережі з’явились відповідні фото, на яких можна побачити Bambie Thug до популярності.

Користувачі віднайшли її стару сторінку в Фейсбуці. На жаль, доступ до акаунту обмежений, однак кілька фото, на яких Bambie Thug позує у звичайному житті без гриму, все ж залишились.

Сторінка Bambie Thug в Фейсбук, фото
Фото: facebook.com/linnea.lagerqvist
Співачка Бембі з Ірландії, фото
Фото: facebook.com/linnea.lagerqvist
Співачка Бембі з Ірландії, фото
Фото: facebook.com/linnea.lagerqvist
Співачка Бембі з Ірландії, фото
Фото: facebook.com/linnea.lagerqvist
ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Також раніше ми розповідали, як співак Nemo виглядає в реальному житті. Переможець Євробачення-2024 теж славиться доволі епатажним образом.