Alyosha витратила на Євробачення майже півмільйона доларів, які довелося позичати у впливових людей

Новини шоубізнесу
1 326
Юлія Кацаєва

Юлія Кацаєва

Заступниця головного редактора

Alyosha
Фото: Getty Images

Представниця України на Євробаченні 2010 зізналася, чому більше не хотіла б повертатися на сцену міжнародного пісенного конкурсу

Українська співачка Alyosha, яка нещодавно відмовилася від свого творчого псевдоніма та почала виступати, як Олена Тополя, розповіла про свій досвід участі у Євробаченні 2010 та розкрила фінансові аспекти підготовки до конкурсу. Артистка зізналася, що ця подія обійшлася їй у значну суму грошей, що стало серйозним фінансовим викликом.

Після повернення з конкурсу Alyosha отримала цінний подарунок, про який також розповіла в інтерв'ю Славі Дьоміну. Вона зазначила, що більше не прагне знову брати участь у Євробаченні. Олена згадала, що на конкурс довелося позичати кошти у великої компанії, проте частину боргу їй пробачили.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Конкурс Євробачення 2010 відбувався в столиці Норвегії — Осло. Там Alyosha виступила з піснею "Sweet People" і зайняла 10 місце, гідно представивши Україну. Співачка поділилася, що цей досвід був для неї надзвичайно цінним, проте фінансові витрати виявилися надто значними, адже тоді поїздка обійшлася у майже півмільйона доларів.

Загалом, ця поїздка вилилася в понад 400 тисяч доларів, тому що це Норвегія, Осло, дуже багато напрямків, які були створені під наш виступ. Це все дуже багато забрало грошей. Коли я повернулася з "Євробачення", я отримала в подарунок картинку українського художника, мені здається, роздруковану на принтері,
— розповіла Олена Тополя.
ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Нагадаємо, нещодавно Alyosha зачарувала рідкісними сімейними кадрами з дітьми, що вже помітно підросли. Артистка показала, як проводить час у компанії найрідніших.