"Іще ж у нас є шоу “Холостячка”: новий герой "Холостяка" Олександр Терен відповів, чи вважає нашумілий проєкт сексистським

Новини шоубізнесу
580
Станіслав Кармазін

Станіслав Кармазін

Редактор стрічки новин

Олександр Терен
Фото: Скриншот з відео

Окрім того, військовий висловив задоволення від того, що вперше в історії шоу озвучили до початку кастингів

Український військовий та за сумісництвом новий головний герой романтичного проєкту “Холостяк” Олександр “Терен” Будько, який пригадав, як втратив ноги на війні, вперше дав розгорнуте інтерв'ю. Подробиці - в нашому матеріалі.

Отож, Олександр поговорив із епатажною блогеркою Еммою Антонюк. У розмові було піднято тему проєкту, в якому буде брати участь Терен.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Чоловік розповів, яку дівчину хоче віднайти на шоу, а також зізнався, чи вважає його сексистським. До речі, багато людей вважають” Холостяк” саме таким проєктом, але у Терена своя думка.

По-перше, кожна жінка йде туди свідомо, ніхто нікого не змушує, ніхто нікого не притягує, наскільки мені відомо будь-яка жінка може в будь-який момент припинити свою участь у “Холостяку”, може відмовитись від троянди… Іще ж у нас є шоу “Холостячка”, яке б мусило б теж мати приставку “сексистське”.
переконаний новий холостяк.

Терен також додав, що дуже тішиться, що його ім'я вперше в історії шоу озвучили до початку кастингів. Відтак, він сподівається, що дівчата розумітимуть, до кого вони йдуть.

Я щиро сподіваюся, що дівчата, які вже подають свої анкети, вони знають, куди вони йдуть, вони знають мою життєву позицію, вони бачать, як я себе транслюю, вони будуть йти на мене чи до мене точніше, як до людини, з якою, напевно, вони б хотіли зв'язати своє життя.
резюмував Олександр.
ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Нагадаємо, раніше ми писали про те, як СТБ показало перших кандидаток , які боротимуться за серце “Холостяка” Олександра Терена. Отож, офлайн кастинг розпочато.